ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κάτι συμβαίνει στην Ξυνόβρυση…

κάτι-συμβαίνει-στην-ξυνόβρυση-214499

Λαϊκά παραμύθια για παιδιά και μεγάλους, από 6 έως 106 ετών περιλαμβάνει η βραδιά αφήγησης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 21.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ξυνόβρυσης.

Το «ταξίδι στων παραμυθιών την ράχη» διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ξινόβρυσης και αφηγητής είναι ο γνωστός αφηγητής από τον Αη Γιώργη Νηλείας, Δημήτρης Προύσαλης. Η πολιτιστική αναβάθμιση της Ξυνόβρυσης είναι το επίκεντρο των προσπαθειών που καταβάλλουν κάτοικοι της περιοχής, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, διοργανώνοντας πολιτιστικές εκδηλώσεις με καλοκαιρινό χρώμα.

Από τους πιο ένθερμους φίλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξυνόβρυσης, είναι ο κ. Δημήτρης Αλεξίου, ο οποίος κατάγεται από την συγκεκριμένη περιοχή και υποστηρίζει τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται. «Τα δύο τελευταία χρόνια, αναφέρει ο ίδιος, κάτι συμβαίνει στην Ξυνόβρυση.

Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται όλο και περισσότερο με την περιοχή, με μεράκι και αγάπη. Πιστεύουμε, προσθέτει, ότι αυτό δεν θα σταματήσει αλλά αντίθετα θα γιγαντωθεί, θέτοντας ως στόχο να γίνει ένα χωριό-πρότυπο σε λίγα χρόνια η Ξυνόβρυση».

Η Ξυνόβρυση είναι ιδανικός προορισμός για όλες τις ηλικίες και μάλιστα πρόσφατα διοργανώθηκε μπιτς πάρτι που σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία. Είναι μια περιοχή που προσελκύει πολλούς επισκέπτες στην διάρκεια του καλοκαιριού και στόχος του Πολιτιστικού Συλλόγου της Ξυνόβρυσης, πρόεδρος του οποίου είναι ο κ. Παναγιώτης Παναγιώτου, είναι η περαιτέρω ανάπτυξη με επίκεντρο τον πολιτισμό.

Το πρόγραμμα

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται στην Ξυνόβρυση και κορυφώνονται με το Παραδοσικό πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σήμερα Δευτέρα 13/8 προγραμματίζεται το «Ταξίδι στων Παραμυθιών την Ράχη».

Λαϊκά παραμύθια για παιδιά και μεγάλους από 6-106 ετών. Στην αφήγηση ο Δημήτρης Β. Προύσαλης στις 9:00μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο, στο Παλιό Σχολείο. Είσοδος ελεύθερη

Την Δευτέρα 20/8 θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνική βραδιά με Ποίηση-Θέατρο-Μουσική και Τραγούδι από τους ηθοποιούς Βασίλη Μητσάκη και Αμαλία Γκιζά στο Πολιτιστικό Κέντρο, στο Παλιό Σχολείο στις 9:30μμ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

«Εμείς πιστεύουμε πως Πολιτισμός δεν είναι μόνο ότι όμορφο κληρονομήσαμε, είναι ότι ζούμε και δημιουργούμε σήμερα και ότι θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές» υπογραμμίζουν ο πρόεδρος κ. Παναγιώτου και τα μέλη του δραστήριου Συλλόγου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου