ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τσαγκαράδα: Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στο

τσαγκαράδα-ο-δημήτρης-ζερβουδάκης-στ-222208

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης πλέκει μια καλοκαιρινή μουσική συναστρία την Κυριακή 5 Αυγούστου στις 9.15 το βράδυ, σ’ ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον, στον υπαίθριο χώρο του Νανοπούλειου Τσαγκαράδας.

Την όμορφη αυτή εκδήλωση διοργανώνει ο «Τουριστικός –Αναπτυξιακός Σύλλογος Τσαγκαράδας». Κατ’ εξοχήν συναυλιακός ,ο Δημήτρης Ζερβουδάκης καταθέτει μια ζωντανή πολυμορφία ήχων και χρωμάτων –με τη μουσική και τα τραγούδια του- μα και μια ζωντανή στάση και θέση για τη ζωή ,μέσα από αυτά σε όλη τη διάρκεια της μουσικής του διαδρομής.

Το συγκρότημα που συνοδεύει τον δημιουργό, θα παρουσιάσει στιγμιότυπα από την καινούργια του δισκογραφική δουλειά , αλλά και από παλαιότερες δισκογραφικές δουλειές.Το μουσικό σχήμα ελίσσεται εύκολα και αβίαστα από τον ακουστικό, χαμηλών τόνων ήχο, σε εκείνον της έξαρσης του ηλεκτρισμού και του ρυθμού.Από την Ανατολή στη Δύση , με τελικό προορισμό και αφετηρία ταυτόχρονα ,την Ελλάδα.

Παίζουν οι μουσικοί: Θάνος Κολοκυθάς (μπάσο), Νίκος Παπαδόπουλος(ηλεκτρική κιθάρα) Θανάσης Αρχανιώτης (τύμπανα ),Δημήτρης Οικονομίδης (πιάνο), Παναγιώτης Κουτσούρας (τρίχορδο μπουζούκι), Γιάννης Καπετανάκης (λύρα).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου