Πλούσιες εκδηλώσεις στον Αγ. Γεώργιο Νηλείας

Τελευταία ενημέρωση: 2012-07-26, 13:54:42
Πλούσιες εκδηλώσεις στον Αγ. Γεώργιο Νηλείας

«Στης... κρίσης τον καιρό», με πλούσιες εκδηλώσεις… απαντά ο Πολιτιστικός -Εξωραϊστικός Σύλλογος του Αγίου Γεωργίου Νηλείας ’’ο Κένταυρος’’. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων την Παρασκευή 27 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με τους «ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ», ένα συγκρότημα που προσέκρουσε πάνω στα κοινά χαρακτηριστικά των ανθρώπων της γης μέσα από τις μουσικές τους. Η εκδήλωση θα γίνει στο πολυχώρο «ΡΑΧΗ»

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Τετάρτη 1/08 : ΣΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΟΦΩΤΟΣ του Γιάννη Ρίτσου. Παραμονή της πρώτης Πανσελήνου του Αυγούστου. Με τον Δημήτρη Δακτυλά

Θέατρο ‘Αλώνι’. Ώρα: 9:30 μ.μ.. Είσοδος: 5 ευρώ για τους ενηλίκους

Παρασκευή 3/08: Ο πολυχώρος ‘ΡΑΧΗ’ διοργανώνει ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ‘ΖΑΜΑΝ’. Ένα μωσαϊκό από αστικά και λόγια τραγούδια της Πόλης, της Σμύρνης και της Μικρασίας, παραδοσιακά κομμάτια από όλη την Ελλάδα, αλλά και σύγχρονες συνθέσεις δεξιοτεχνών της Μεσογείου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/08: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΡΑΧΗ

Θα τιμηθούν ο Γιάννης Πραντσίδης και ο Μπάμπης Μούτσελος, για την πολυετή προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα του Νομού μας. Ώρα: 10 μ.μ.

Από 5-20 /08: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΕΚΘΕΣΗ πρωτοποριακών χειροποίητων καλλιτεχνημάτων «ΦΑΣΜΑ» της Μαριέτας Παπαϊωάννου και των συνεργάτιδών της, από την Κύπρο, στο Εντευκτήριο του Πολιτιστικού- Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγ. Γεωργίου Νηλείας «Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ».

Έναρξη: Κυριακή 5/08 στις 8:30 μ.μ. Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά το πρωί: 10 π.μ. - 1 μ.μ. και το απόγευμα: 6 μ.μ. - 10 μ.μ.

Από 6-12 /08: ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΤΗ ΡΑΧΗ:

Επταήμερο Φεστιβάλ αφιερωμένο στην τέχνη της αφήγησης

Περιλαμβάνει:

1. Αφηγήσεις για παιδιά (απόγευμα) στον αυλόγυρο του Ι. Ν Αγίου Γεωργίου

2. Αφηγήσεις για ενηλίκους (βράδυ) σε επιλεγμένους ατμοσφαιρικούς

Χώρους. 3. Σεμινάρια για ενηλίκους. 4. Θερινό Σχολείο Παραμυθιών

(Εισηγήσεις και θεωρητικές προσεγγίσεις για το παραμύθι και

την αφήγησή του από ειδικούς). 5. Παράλληλες εκδηλώσεις σχετικές με παραμύθια . (Εκθέσεις Φωτογραφίας και Καλλιτεχνικού Ενδύματος για το 2012). 6. Έκθεση παραμυθιακών βιβλίων.

Από 13- 25 /08: ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «LOW PORTRAITS» ΤΗΣ ΑΛΚΗΣΤΗΣ ΜΟΥΤΑΦΗ. Η σειρά ερευνά την φωτογραφική αυτοτέλεια των ποδιών. Στο Βαφειάδειο Πολιτιστικό Κέντρο

Εγκαίνια τη Δευτέρα 13/08 ΣΤΙΣ 8:30 μ.μ. Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά το πρωί : 10 π.μ. - 1 μ.μ. και το απόγευμα : 6 μ.μ. - 10 μ.μ.

Πέμπτη 16/08 : Αρτοκλασία στον Άγιο Σταμάτιο ώρα: 7 μ.μ.

Θα ακολουθήσει βραδιά με την Καίτη Σαμαρτζή «Στα μονοπάτια της μουσικής», με ποικίλο πρόγραμμα στον υπαίθριο χώρο Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Ερμηνείας στην συνοικία Αγίου Αθανασίου. Ώρα : 9 μ.μ. Είσοδος: 5 ευρώ για τους ενηλίκους

Σάββατο 18/08: «Ο κουνενές» του Κώστα Πρετεντέρη. Θεατρική παράσταση με το θίασο «Σκηνοβάτες». Σκηνοθεσία: Απόστολος Πλακόπουλος. Θέατρο ‘Αλώνι’ . Ώρα: 9:30 μ.μ. Είσοδος: 5 ευρώ για τους ενηλίκους

Παρασκευή 31/08: Ο πολυχώρος «ΡΑΧΗ» διοργανώνει «Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκι». Τα κείμενα θα διαβάσει ο Μάκης Μίχος. Ώρα: 10 μ.μ.

Σάββατο 1/09: «Κάτω από το φως του φεγγαριού» με το μουσικό σύνολο «Ίαμβος». Θέατρο ‘Αλώνι’ ώρα: 9 μ.μ. Είσοδος: 5 ευρώ για τους ενηλίκους.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
6
=