ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στις Αφέτες

καλοκαιρινές-εκδηλώσεις-στις-αφέτες-232433
Τιμήθηκε η μικρή μαγείρισσα Λίλια Εμβαλωτή
Σειρά εκδηλώσεων προγραμματίζονται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αφετών κατά την διάρκεια του καλοκαιριού στις Αφέτες.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Κυριακή 1 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Τα παιχνιδομαγειρέματα» στην πλατεία των Αφετών προς τιμήν της συγχωριανής τους Λίλιας Εμβαλωτή, που πήρε το πρώτο βραβείο στον τηλεοπτικό διαγωνισμό Junior Master Chef του ομώνυμου τηλεοπτικού καναλιού Mega Chanel. Συμμετείχαν περισσότερα από 50 παιδιά, παίζοντας και μαγειρεύοντας με την πρωταθλήτρια Λίλια Εμβαλωτή.

Όπως δήλωσε ο κ. Αναστάσιος Μαμούχας, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αφετών: «Σκοπός μας είναι να ψυχαγωγήσουμε τους επισκέπτες της περιοχής αλλά και τους μόνιμους κατοίκους. Βέβαια οι εκδηλώσεις είναι προσαρμοσμένες στα οικονομικά δεδομένα του Δήμου. Ευελπιστούμε ο κόσμος να ανταποκριθεί και να διασκεδάσει», σημείωσε ο κ. Μαμούχας.

Παράλληλα αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Την Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 8:30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί παράσταση Καραγκιόζη, για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του θεάτρου. Συγκεκριμένα η παράσταση που θα παιχθεί είναι «Ο Καραγκιόζης Γραμματικός», από τον καλλιτέχνη Θάνο Καλιάκη.

Την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 8:30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Το χωριό μας (Αφέτες – Νιάου) και το δημοτικό του σχολείο». Μια απόπειρα για την αναβίωση του παρελθόντος του χωριού μας, μέσα από την ιστορία του παλιού δημοτικού σχολείου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου.

Την Τέταρτη 1 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Αυγουστιάτικο φεγγάρι» στον λόφο της Παναγιάς (Ξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής).

Το Σάββατο 18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μουσική ρεμπέτικη βραδιά στην πλατεία των Αφετών.

Τελευταία εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Αυγούστου στις 8:30 το βράδυ στην πλατεία των Αφετών με θέμα «Το ταξίδι του Ιάσωνα. 6.100 χιλιόμετρα με ποδήλατο, στους δρόμους της Ανατολής». Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή σλάιντς και αφήγηση από τον Γιάννη Γερόπουλο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου