Βραδιά με αγαπημένα τραγούδια

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-15, 13:46:06
Βραδιά με αγαπημένα τραγούδια

Στον πλήρως ανανεωμένο και καλοκαιρινό «Μουσικό Κήπο» οι Μουσικοί Ιχνηλάτες συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους. Μετά από μία άκρως επιτυχημένη συναυλία στον κατάμεστο από κόσμο χώρο μόλις πριν δύο εβδομάδες, οι Μουσικοί Ιχνηλάτες μας υπόσχονται άλλη μία μοναδική μουσική βραδιά, αύριο Σάββατο 16 Ιουνίου. Ο Μουσικός Κήπος αποτελεί σταθμό για την πορεία των Μουσικών Ιχνηλατών, καθώς φιλοξένησε για πρώτη φορά πριν από 10 χρόνια τον ιδρυτή του συγκροτήματος Νίκο Μεργιαλή.

Οι Μουσικοί Ιχνηλάτες μετρούν πλέον δύο επίσημες δισκογραφικές δουλειές. Η πρώτη που κυκλοφόρησε πριν τέσσερα χρόνια έχει τίτλο “Είμαι ό,τι δεν είμαι” και η δεύτερη που κυκλοφόρησε πέρυσι “Άρχισε να φυσά” (και οι δύο έχουν την υπογραφή σε στίχους και μουσική του Νίκου Μεργιαλή). Στο ενεργητικό του συγκροτήματος προστίθεται και ένας μεγάλος αριθμός συναυλιών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας καθώς και πολλές σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες και δημιουργούς γνωστούς στο ευρύτερο κοινό της ροκ- «έντεχνης» σκηνής.

Αύριο το βράδυ, οι Μουσικοί Ιχνηλάτες : Νίκος Μεργιαλής (κιθάρα – φωνή), Νέστορας Κόκκαλης (τύμπανα), Γιάννης Τσαρδακάς (μπάσο) και Μίμης Κατσούρας (κιθάρα), περιμένουν τους φίλους τους, στον ανακαινισμένο Μουσικό Κήπο (Λυχνάρι) στην παραλία της Αγριάς. Η αυριανή μουσική βραδιά αρχίζει στις 22:00, η είσοδος είναι ελεύθερη και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6971 924660.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
5
=