ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βιβλιοπαρουσίαση στην Αγριά

βιβλιοπαρουσίαση-στην-αγριά-312848

Η ΔΥΑΣ εκδοτική και η Κατερίνα Κάιρα με το vivliolatreia.blogspot.com την Κυριακή 29 Απριλίου φιλοξενούν την νέα συγγραφέα Ειρήνη Φραγκάκη στο Museum Hotel Barbara στην Αγριά Βόλου (έναντι ΕΨΑ) στις 7.30μμ όπου θα μιλήσουν για το μυθιστόρημα της “Η αγάπη που άνθισε στην ψυχή μου”.

Ένα βιβλίο γεμάτο συναισθήματα και προβληματισμούς που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα περισσότερα ζευγάρια, και ιδιαίτερα οι γυναίκες σύζυγοι, μητέρες. Ελάτε να μιλήσουμε για την ρουτίνα της καθημερινότητας, για τις παράλληλες σχέσεις και για το διαζύγιο. Ομιλητές της εκδήλωσης είναι ο Γιώργος Μωύσογλου συγγραφέας-εκδότης και η Κατερίνα Κάιρα διαχειρίστρια του vivliolatreia.blogspot.com. Αποσπάσματα θα διαβάσουν η Δανάη Παπανδρεοπούλου και η Κασσιανή Κουτσιαρή.

Η Ειρήνη Φραγκάκη γεννήθηκε στην Σητεία της Κρήτης το 1976. Είναι απόγονος του μεγάλου κρητικού ραψωδού Βιτσέντζου Κορνάρου από την γενιά της μητέρας της. Παρά την δύσκολη παιδική της ηλικία από μικρή έδειξε μεγάλη κλίση στις τέχνες και τα γράμματα. Η ζωγραφική και η συγγραφή γι αυτήν ξεκίνησε ως ένα χόμπι το οποίο ηρεμούσε το μυαλό της. Τα τελευταία τρία χρόνια ζει στην Αθήνα με την οικογένειά της, εργάζεται ως δακτυλογράφος και έχει αφοσιωθεί στα παιδιά της και στη συγγραφή πεζών διηγημάτων και ποιημάτων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου