ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Βήματα ζωής για γενναία παιδιά»

βήματα-ζωής-για-γενναία-παιδιά-893997

«Βήματα ζωής για γενναία παιδιά» είναι η εκδήλωση, που διοργανώνει για πρώτη φορά η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου.

Πρόκειται για μια ανοιχτή εκδήλωση γεμάτη δράσεις για μικρούς και μεγάλους, μουσικά δρώμενα, live cooking, face painting, κατασκευές, αθλητικά δρώμενα και πολλές εκπλήξεις, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου, στην παραλία του Βόλου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις εξής δράσεις:

-1.000 βήματα για τα Γενναία Παιδιά: οι συμμετέχοντες θα κάνουν χίλια βήματα ζωής αφού πρώτα κάνουν εγγραφή στο site: https://elepap.gr/vimata-zois/.

-Κυνήγι θησαυρού: όσοι συμμετέχουν θα κληθούν να λύσουν τον γρίφο, να περάσουν τις δοκιμασίες και να φθάσουν στον τελικό στόχο και τον μεγάλο θησαυρό. Απαιτείται εγγραφή στο site: https://elepap.gr/vimata-zois/).

Escape room σε ιστιοπλοϊκά σκάφη: οι συμμετέχοντες θα κληθούν να απεγκλωβιστούν γρήγορα από το εσωτερικό του σκάφους λύνοντας τον γρίφο και να απολαύσουν μία βόλτα με το ιστιοπλοϊκό σκάφος στον Παγασητικό. Επίσης, απαιτείται εγγραφή στο site: https://elepap.gr/vimata-zois/).

«Με τη συμμετοχή σας στις δράσεις στηρίζετε το έργο της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου. Βοηθάτε την ΕΛΕΠΑΠ να προσφέρει θεραπευτικά και εκπαιδευτικά προγράμματα στα γενναία παιδιά με αναπηρία, που δίνουν το δικό τους αγώνα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής!», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου