Εκδήλωση - αντίδοτο στην κρίση στις Μηλιές

Τελευταία ενημέρωση: 2012-04-20, 08:29:40
Εκδήλωση - αντίδοτο στην κρίση στις Μηλιές

Παράγω, αξίζω, προχωρώ!   

Μια συζήτηση - αντίδοτο στην κρίση, για την ανάπτυξη, και το μέλλον το δικό μας, της παραγωγής μας και της χώρας μας διοργανώνεται την Δευτέρα 21 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα στις Μηλιές στο Ευδόξιο Πνευματικό Κέντρο.

«Γιατί αφού παράγουμε μοναδικά, ποιοτικά προϊόντα, αυτά σπάνια έχουν τη θέση που αξίζουν ή πληρώνονται στην τιμή που πρέπει; Γιατί προχωρούν δύσκολα στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά; Τι διαθέτουν οι εταιρίες εκτός Ελλάδας που πουλάνε τα προϊόντα τους και κερδίζουν πελατεία και φήμη; Ως πότε θα δίνουμε τα προϊόντα μας χύμα και φθηνά, για να τα τυποποιήσουν οι ξένοι και να κερδίσουν εκείνοι και όχι εμείς;» είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν και θα συζητηθούν.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι κ.κ. Γιώργος Τριανταφύλλου, Εκδότης All Pack Hellas με θέμα «Τα προϊόντα μου. Και τώρα τι κάνουμε;», Δημοσθένης Μπρούσαλης, Γενικός Διευθυντής DASC Branding με θέμα «Σωστή εικόνα = πωλήσεις και εξαγωγές», Παναγιώτης Μίλης, Διευθυντής Μάρκετινγκ ΕΨΑ Α.Ε. με θέμα «Σύγχρονη Στρατηγική και Πρακτική Μάρκετινγκ: Η Συσκευασία ως όπλο στη στρατηγική του Μάρκετινγκ της ΕΨΑ», Αυγερινός Χατζηχρυσός, Γενικός & Εμπορικός Διευθυντής Forlabels με θέμα «H ετικέτα με ανοιχτό μυαλό» και Γρηγόρης Κόκκορης, Διευθύνων Σύμβουλος DOT REPRO Α.Ε. με θέμα «Χρώμα: η δύναμη στη συσκευασία».

Την εκδήλωση διοργανώνει η Τοπική Κοινότητα Μηλεών του Δήμου Νοτίου Πηλίου με την ομάδα IKON 4, μία συμμαχία ελληνικών επιχειρήσεων (All Pack Hellas, DASC Branding, DOT REPRO και Forlabels) που προσπαθούν να βελτιώνουν την εικόνα των προϊόντων της χώρας μας.  Για περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα της συζήτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται στο www.allpackhellas.gr.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
8
=