ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ρεσιτάλ μουσικής

ρεσιτάλ-μουσικής-316524

Εγκαινιάζοντας τις φετινές εκδηλώσεις στο Χόρτο Πηλίου, το Κοινωφελές Ίδρυμα «Γ.Αγγελίνης – Πία Χατζηνίκου» διοργανώνει συναυλία με έργα για 2 πιάνα και πιάνο – 4 χέρια στην αίθουσα του Μουσείου Λαϊκής Τέχνης στο Χόρτο Πηλίου.

Την Πέμπτη 19 Απριλίου στις 19:30 οι πιανίστες Robyn Koh (Αγγλία) και Νίκος Αδρασκέλας θα προσφέρουν ένα απολαυστικό πρόγραμμα με μουσική που εκτείνεται από τον 17ο έως τον 21ο αιώνα μέσα από έργα των Bach, Handel, Mozart, Brahms, Rachmaninov, Poulenc, Bernstein, Κωνσταντινίδη. Η Robyn Koh αποφοίτησε από την περίφημη Σχολή Μουσικής του Chetham στο Manchester της Αγγλίας πλάι στον εξέχοντα Ryszard Bakst. Έχει εμφανιστεί σε πολλές χώρες περιλαμβανομένου της Πολωνίας, της Ιταλίας, των Η.Π.Α. (όπως στο Lincoln Center), τη Σκανδιναβία και την Αγγλία (όπως στο Wigmore Hall, στο Barbican και στο South Bank) και έχει ηχογραφήσει για τη ραδιοφωνία της Ισλανδίας, της Γαλλίας και της Μαλαισίας. Βραβεία της έχουν απονεμηθεί από το Craxton Memorial Trust και The Young Concert Artists Trust.

Ο Νίκος Αδρασκέλας ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στο Ωδείο Ars Nova στην Αθήνα, από όπου αποφοίτησε το 2004 με Δίπλωμα Πιάνου. Εκεί επίσης ολοκλήρωσε τα πτυχία Αρμονίας και Αντίστιξης. Έκτοτε συνεχίζει δίπλα στον Γιώργο Χατζηνίκο να παρακολουθεί μαθήματα μουσικής ερμηνείας. Πρόσφατα εγκατεστημένος στο Χόρτο, το βασικό του ενδιαφέρον εστιάζεται στη συνέχιση των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων του Ιδρύματος «Γ. Αγγελίνης – Πία Χατζηνίκου», μέσα από τη διδασκαλία πιάνου και μουσικής θεωρίας, συνεχίζοντας να συμμετέχει στη διοργάνωση των μουσικών σεμιναρίων και εκδηλώσεων, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του ετήσιου προγράμματος που λαμβάνει χώρα στο Χόρτο αλλά και πιο πρόσφατα συντονίζοντας χορωδίες ενηλίκων και παιδιών στην περιοχή.

Για πληροφορίες: τηλ. 24230- 65246 begin_of_the_skype_highlighting 24230- 65246 end_of_the_skype_highlighting & [email protected].

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου