Διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το λιμάνι του Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-03-21, 13:12:48
Η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το λιμάνι θα είναι διαδικτυακή
Διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το λιμάνι του Βόλου

 Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την Τετάρτη 23/3/2022 και ώρα 18:00 με θέμα: «Λιμάνια: μηχανές ανάπτυξης της οικονομίας και του χώρου – Λιμάνι Βόλου: το σήμερα και οι μελλοντικές προοπτικές».
Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί εδώ και αρκετό καιρό, καθώς τα θέματα που πραγματεύεται για το λιμάνι του Βόλου και σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις από τα άλλα μεγάλα λιμάνια της Ελλάδας, είναι κομβικής σημασίας για τις αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης του νομού και της χώρας.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βουλευτής Δωδεκάνησου Νεκτάριος Σαντορινιός και εν συνεχεία θα υπάρξουν 15-λεπτες εισηγήσεις από τους:
– Χρήστο Λαμπρίδη, πρώην Γενικό Γραμματέα Λιμένων και λιμενικής πολιτικής με θέμα «Μορφές – διακυβέρνησης των λιμανιών – οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ».
– Παντελή Σκάγιαννη, ομότιμο καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρώην Πρόεδρο ΟΛΒ ΑΕ με θέμα «Πολυτροπικές μεταφορές στη Μαγνησία και ο ρόλος του λιμανιού του Βόλου – προοπτικές & επέκταση».
– Θρασύβουλο Σταυριδόπουλο, Υποναύαρχο Λ.Σ. εα και πρώην Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΛΒ ΑΕ με θέμα «Απολογισμός 2015–2019 – προτάσεις για την ανάπτυξη του λιμανιού του Βόλου».
– Γιώργο Τοζίδη, οικονομολόγο, πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΛΒ ΑΕ με θέμα «Αποτίμηση ιδιωτικοποίησης ΟΛΘ».
– Αναστασία Φραντζεσκάκη, κοινωνιολόγο, μέλος ΔΣ ΟΜΥΛΕ, με θέμα «Αποτίμηση ιδιωτικοποίησης ΟΛΠ».

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Βανέσσα Κατσαδρή, επίκουρη καθηγήτρια Θαλάσσιας και Παράκτιας Μηχανικής, Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Θα γίνουν 10λεπτες τοποθετήσεις από τους βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εκπροσώπους άλλων κομμάτων και αυτοδιοικητικών κινήσεων του νομού Μαγνησίας.
Θα επακολουθήσουν 5-λεπτες παρεμβάσεις εκ μέρους εκπροσώπων των επαγγελματικών φορέων που σχετίζονται με τη λιμενική δραστηριότητα και εν συνεχεία θα υπάρξουν ερωτήσεις και διάλογος.
Ο σύνδεσμος για το event της εκδήλωσης είναι: https://fb.me/e/34wFLn9Ja

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
1
=