ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση λόγου

εκδήλωση-λόγου-270057

Το δίγλωσσο ελληνογαλλικό βιβλίο για παιδιά της Αρτεμης Χατζηγεωργίου – Κουτσούκου παρουσιάζεται στον Βόλο

Το βιβλίο με τίτλο «Το παράπονο του Χαλίμ – La plainte de Halim» της Αρτεμης Χατζηγεωργίου – Κουτσούκου θα παρουσιαστεί στον Βόλο σε εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Αγιος Ιωσήφ» (Σπ. Σπυρίδη 130 με Ρήγα Φεραίου) με τη διοργάνωση του Συλλόγου Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Αγιος Ιωσήφ», του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου Βόλου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ελληνογαλλικού Δημοτικού Σχολείου Βόλου «Αγιος Ιωσήφ» και των εκδόσεων «Γράφημα».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Ζέττα Μακρή υφυπουργός Παιδείας, η Χρύσα Βουλγαράκη διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας, η Βάνα Ζωϊτοπούλου καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας, η Χριστίνα Λαμπροπουλου οικονομολόγος. Θα προλογίσει η Μαίρη Τσακνάκη – Γαβαλά πρόεδρος του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου Βόλου. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με δρώμενα και τραγούδια (μελοποιημένα από τη μεσόφωνο και μουσικοπαιδαγωγό Σοφία Καγιά) μαθητές και μαθήτριες της Στ’ τάξης του Ελληνογαλλικού Δημοτικού Σχολείου Βόλου «Αγιος Ιωσήφ».

Στην παρουσίαση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα για την πανδημία μέτρα ασφαλείας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου