ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βραδιά για τη «Φλόγα»

βραδιά-για-τη-φλόγα-393671

Επιτυχία σημείωσε η συναυλία για τη «Φλόγα», που διοργανώθηκε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στο αρχοντικό Κουρί, με τη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου.

«Το παράρτημα του Συλλόγου «Φλόγα» στη Μαγνησία και οι φίλοι «Φλόγας» Δήμου Αλμυρού βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να νιώθουμε την περιοχή του Αλμυρού να καταλαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερη θέση στον χάρτη των υποστηρικτών ενός Συλλόγου που στηρίζει γονείς παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Παραδοσιακά, η αντίστοιχη εκδήλωση που πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία εδώ και 14 χρόνια στον Βόλο, περιλαμβάνει την παρουσίαση των σκοπών του Συλλόγου «Φλόγα», δείπνο και fashion show που συνοδεύεται από τη δημοπράτηση ρούχων, κοσμημάτων και άλλων προσφερόμενων ειδών, με το ποσό που συγκεντρώνεται να μεταφέρεται προς ενίσχυση των γονιών παιδιών με καρκίνο. «Αυτή τη φορά, προσεγγίζοντας εναλλακτικά το θέμα ενός φιλανθρωπικού δείπνου, προσκαλέσαμε τους φίλους της «Φλόγας» σε μια εκδήλωση που, απ’ ό,τι φάνηκε, ταιριάζει σε όλους μας πολύ, τη Μουσική Φλόγα» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού «Wish» Σωτήρης Πολύζος. Η βραδιά διοργανώθηκε υπό τους ήχους της βαθιάς και αισθαντικής φωνής του Κώστα Τζιαγκούλα, τις μελωδικές φωνές μέρους της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού (Μαρία Αγγελή, Καλλιόπη Καλογήρου και Αναστασία Κεχαγιά) υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Μαριάννας Σαμαρτζή και τη μουσική και τον χορό των χορευτριών της Σχολής Μπαλέτου και Χορού της Κορίνας Χριστακοπούλου (Σοφία Καραγιώργου, Χρύσα Κινινή, Βανέσα Κοντούρη, Μαρία Παπαλεξανδρή, Ροδάνθη Σχοινά).

Στην έναρξη της εκδήλωσης, η πρόεδρος του παραρτήματος της «Φλόγας» στη Μαγνησία, Ντίνα Τριανταφύλλου, συγκίνησε τους πάντες περιγράφοντας εκ πείρας τον αγώνα των οικογενειών που έχουν παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και τη σημαντική προσφορά του Συλλόγου σε αυτή τη μάχη.

Τέλος, εκ μέρους των φίλων της «Φλόγας» Δήμου Αλμυρού, δόθηκε έμφαση στον καταλυτικό ρόλο που παίζει η συνεισφορά στη «Φλόγα», έγινε αναφορά στον «Χρυσό Σεπτέμβρη», ως μήνα ευαισθητοποίησης για τη μάχη ενάντια στον παιδικό και εφηβικό καρκίνο, επισημάνθηκε η ανάγκη εγγραφής όλων στο μητρώο εθελοντών δοτών μυελού των οστών και εκφράστηκαν ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

«Το παράρτημα «Φλόγας» Μαγνησίας και οι φίλοι της «Φλόγας» Αλμυρού δηλώνουμε πανευτυχείς για την υποστήριξη και την προσφορά των πολιτών του Αλμυρού στο φιλανθρωπικό δείπνο που διοργανώθηκε για δεύτερη φορά στην περιοχή Αλμυρού με επιτυχία. Συντοπίτες μας, εθελοντές και επιχειρήσεις στάθηκαν κοντά μας από την αρχή μέχρι το τέλος και δίπλα μας στην ουσία και στην πράξη. Είναι ο άνεμος κάτω από τα φτερά της «Φλόγας», είναι το δικό μας καμάρι για τη δύναμη και τη δυναμική των τοπικών μας επιχειρήσεων» επισημαίνουν οι διοργανωτές, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου