ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας

ο-αλκίνοος-ιωαννίδης-στο-ανοιχτό-δημο-521721

O αγαπημένος τραγουδοποιός Αλκίνοος Ιωαννίδης επιστρέφει στη σκηνή, για μια μοναδική βραδιά, μεθαύριο Πέμπτη 15 Ιουλίου στις 21.15, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου. Οι πόρτες του Θεάτρου ανοίγουν στις 20.00.

Με ένα solo ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, έρχεται έτοιμος στο μέσο του θέρους. Υπόσχεται να μοιραστεί νέες ιστορίες, που αντανακλούν τα όνειρα και τις πραγματικότητες της εποχής και της ζωής μας, μόνος αλλά ταυτόχρονα μαζί με όλους και όλες μας.

Τα τελευταία χρόνια συνηθίσαμε τον Αλκίνοο με την ακουστική κιθάρα και το λαούτο του. Η συγκεκριμένη όμως παράσταση στηρίζεται στην ηλεκτρική κιθάρα. Με την ηχητική παλέτα των πεταλιών της, επιστρέφει, μετά από χρόνια και με έναν ιδιαίτερο τρόπο, στον ηλεκτρικό ήχο. Η ιδιαίτερη αυτή προσέγγιση, μαζί με τη φωνή του, δίνουν νέα μορφή στα τραγούδια του.

Την ηχοληψία επιμελούνται οι Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας και τα φώτα ο Κωνσταντίνος Αλεξίου.

Η τιμή εισιτηρίων στην προπώληση είναι 15 ευρώ για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων και 17 ευρώ η γενική είσοδος.

Εισιτήρια πωλούνται από τα παρακάτω σημεία: Viva.gr ή 11876, Κεχαΐδης ΑΕ Μουσική Ηχος Φωτισμός, Κουταρέλια 29, Βόλος, Illusion St.Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη, Cafe Society, Τάκη Οικονομάκη 70Α.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές: Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, έξοδο στο χώρο αλλά και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

H συναυλία διοργανώνεται στο πλαίσιο των υποδείξεων του ΕΟΔΥ και οι θεατές είναι αποκλειστικά καθήμενοι.

Για την αποφυγή συνωστισμού προτείνεται η έγκαιρη προσέλευση των θεατών στον χώρο του Θεάτρου. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων πρέπει να τα έχουν μαζί τους εκτυπωμένα ή σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση και είσοδο στον χώρο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου