ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προβολές πολλών αστέρων στην Εξωραϊστική του Βόλου

προβολές-πολλών-αστέρων-στην-εξωραϊσ-543698

Θεάματα για όλες τις ηλικίες στο πρόγραμμα του θερινού σινεμά Εξωραϊστική

Νέο πρόγραμμα προβολών στον θερινό κινηματογράφο Εξωραϊστική του Βόλου, με σειρά ευχάριστων προτάσεων για τους φίλους του σινεμά και των θεαμάτων γενικότερα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου, τη σκυτάλη της δράσης παίρνουν οι «Mαχητές των δρόμων 9», σήμερα Πέμπτη 24/6, αύριο Παρασκευή 25/6, μεθαύριο Σάββατο 26/6 και την Κυριακή 27/6 στις 21:00. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζάστιν Λιν και το σενάριο ο Νταν Κέισι. Πρωταγωνιστούν Βιν Ντίζελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Κρις «Λούντακρις» Μπρίτζες, Τζον Σίνα, Τζορντάνα Μπρούστερ, Νάταλι Εμάνουελ, με την Ελεν Μίρεν και τη Σαρλίζ Θερόν.

Ο Ντομ Τορέτο που υποδύεται ο Βιν Ντίζελ, ζει μια ήσυχη ζωή μαζί με τη Λέτι και τον γιο τους, τον μικρό Μπράιαν, όμως γνωρίζει καλά ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί στον ορίζοντα. Αυτήν τη φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Ντομ να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, αν θέλει να σώσει τους αγαπημένους του ανθρώπους. Η ομάδα του συγκεντρώνεται ξανά, αυτήν τη φορά με σκοπό να σταματήσει μια συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, στην οποία ηγείται ο πιο ικανός δολοφόνος και ο πιο δεινός οδηγός που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ: ένας άντρας που τυχαίνει να είναι ο ξεχασμένος αδερφός του Ντομ, ο Τζέικομπ.

Η παιδική παράσταση «Ο λύκος και τα 3 γουρουνάκια» ακολουθεί τη Δευτέρα 28/6 στις 18:00 και στις 20:00, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Πούλη. Παίζουν οι ηθοποιοί Γιώργος Πούλης, Μαργαρίτα Τοκατλίδη, Νίκος Παπαγιάννης, Αννα Γιαννακίδου, Γεωργία Ματσούλια.

Tο πασίγνωστο παραμύθι του James Halliwel – Phillipps σε νέα θεατρική απόδοση θα διασκεδάσει τους μικρούς και μεγάλους φίλους. «Ο λύκος και τα τρία γουρουνάκια σε νέες περιπέτειες». Τα τρία γουρουνάκια προσπαθούν να φτιάξουν τα δικά τους σπίτια και ο λύκος βρίσκει την ευκαιρία να τους «κλέψει» τις λίρες. Δεν είναι τελείως μόνος αυτή την φορά, καθώς έχει και την αμέριστη συμπαράσταση του …βοηθού του. Θα καταφέρουν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν και να χτίσουν τα σπίτια τους; Θα σώσουν τους εαυτούς τους και τις λίρες τους;

Η ταινία των τριών Οσκαρ «Nomadland» έχει σειρά τη Δευτέρα 28/6 στις 22:00 και την Τετάρτη 30/6 στις 21:30. Σκηνοθεσία Chloé Zhao. Πρωταγωνιστούν Frances McDormand, David Strathairn, Linda May.

Μετά την οικονομική κατάρρευση εταιρείας σε πόλη της αγροτικής Νεβάδα, η Fern (Frances McDormand) πακετάρει το βαν της και ξεκινά ταξίδι καθ’οδόν, που εξερευνά μια ζωή έξω από τη συμβατική κοινωνία, ως σύγχρονη νομάδα. Η τρίτη ταινία μεγάλου μήκους από τη σκηνοθέτη Chloé Zhao, «Η Χώρα των Νομάδων», συμπεριλαμβάνει τους αληθινούς νομάδες LindaMay, Swankieκαι Bob Well ως μέντορες και συντρόφους της Fern στην εξερεύνηση του απέραντου τοπίου της Αμερικανικής Δύσης.

Η θεατρική κωμωδία «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» ανεβαίνει την Τρίτη 29/6 στις 20:15 και στις 22:15. Σκηνοθεσία Σπύρος Σπαντίδας. Σενάριο Γιώργος Θεοδοσιάδης.

Παίζουν οι ηθοποιοί Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Σταύρος Νικολαΐδης και η Μυριέλλα Κουρεντή.

Τιμές εισιτηρίων 15 ευρώ, παιδικό, φοιτητικό, ανέργων 12 ευρώ. Προπώληση 12 ευρώ, ηλεκτρονική προπώληση Viva.gr, cine Εξωραϊστική.

Ενας κωφός. Ενας τυφλός. Ενας μουγγός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί και αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες, που προκαλούν η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Στη μικρή Βαβέλ, στην εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους και τα καταφέρνουν τόσο, όσο… Κάποια στιγμή μπαίνει στη ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης και όλα αλλάζουν ξαφνικά. Τη διεκδικούν και οι τρεις, αλλά ποιος και με τι τρόπο θα την κερδίσει;

Ο θερινός κινηματογράφος VICTORIA CINEMAS ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗ βρίσκεται στη διεύθυνση Δημητριάδος 263 στον Βόλο και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421030303. Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο www.victoria-cinema.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου