ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Απ’ τα Εξάρχεια ώς το Πεκίνο»

απ-τα-εξάρχεια-ώς-το-πεκίνο-552429

Ο Χρήστος Θηβαίος τραγουδά για τον αξέχαστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Σε μουσικό ταξίδι «Απ’ τα Εξάρχεια ώς το Πεκίνο» προσκαλεί το κοινό ο Χρήστος Θηβαίος, ο οποίος θα δώσει συναυλία την Παρασκευή 25 Ιουνίου στο Γαλάτσι, στο πλαίσιο του CT Garden Festival.

Με ταξιδιάρικα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και πολλά άλλα που άφησαν τα δικά τους ανεξίτηλα ίχνη όπως αυτά των Νικόλα Ασιµου, Παύλου Σιδηρόπουλου, Αρλέτας αλλά και Θάνου Μικρούτσικου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα κ.ά. «Ο Aµλετ της Σελήνης», «Σιδερένιο νησί», «Ο λύχνος του Αλαδδίνου», «Δεν είμαι άλλος», το νέο του τραγούδι «Τη θάλασσα ζητούσες να ξεβάψεις» είναι κάποια από τα κομμάτια που θα ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Μαζί του θα είναι ο Μάξιµος Δράκος στο πιάνο, στα πνευστά ο Θύμιος Παπαδόπουλος και στα τύμπανα ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος. Τρεις σπουδαίοι μουσικοί με εκλεπτυσμένη αισθητική που γνωρίζουν πως να εισχωρούν στην ουσία των τραγουδιών, παρουσιάζοντας υποδειγματικά παιξίματα, με σπάνια συνοχή και άρτιο εκτελεστικό ύφος.

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στη μουσική, με αναρίθμητες συνθέσεις και εμβληματικά τραγούδια.

Οι τιμές εισιτηρίων στην α’ ζώνη είναι 20 ευρώ, στη β’ ζώνη 15 ευρώ, φοιτητικό – ΑΜΕΑ 10 ευρώ, μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 2117701700. Προπώληση εισιτηρίων: 2117701700, www.viva.gr και www.ct.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου