ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προβολές πολλών αστέρων στην Εξωραϊστική στον Βόλο

προβολές-πολλών-αστέρων-στην-εξωραϊσ-567095

Θεάματα για όλες τις ηλικίες στο πρόγραμμα του θερινού σινεμά Εξωραϊστική

Νέο πρόγραμμα προβολών στον θερινό κινηματογράφο Εξωραϊστική του Βόλου, με σειρά ευχάριστων προτάσεων για τους φίλους του σινεμά και των θεαμάτων γενικότερα.

Με την ταινία «Nomanland» άνοιξε ο κύκλος των φετινών προβολών και σύμφωνα με το πρόγραμμα, η αποψινή προβολή, Παρασκευή 4 Ιουνίου, πραγματοποιείται στις 22:00. Στην ταινία που κέρδισε τρία Οσκαρ, πρωταγωνιστούν Frances McDormand, David Strathairn, Linda May. Μετά την οικονομική κατάρρευση εταιρείας σε πόλη της αγροτικής Νεβάδα, η Fern (Frances McDormand) πακετάρει το Van της και ξεκινάει ένα ταξίδι καθ’οδόν, όπου εξερευνά μια ζωή έξω από τη συμβατική κοινωνία, ως σύγχρονη νομάδα.

Στο πρόγραμμα της Εξωραϊστικής περιλαμβάνεται επίσης η παιδική θεατρική παράσταση «Ο παπουτσωμένος γάτος», που θα παρουσιαστεί σήμερα Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 18:15 και στις 19:45. Παίζουν οι ηθοποιοί Κατερίνα Αναστασίου, Ελένη Καρβέλη, Σάββας Γραμματικός, Ελευθερία Μπουράνη και ο Γιώργος Πάππας.

Το παραμύθι των παραμυθιών, ξεκινάει με μία φαινομενικά αδικία. Ένας φτωχός μυλωνάς αφήνει κληρονομιά στον πρώτο και τον δεύτερο γιο του ότι έχει, και στον τρίτο ένα τσουβάλι με ένα γάτο που μιλάει σαν άνθρωπος, φοράει μπότες και πάνω απ’ όλα είναι έξυπνος. Ετσι θα βοηθήσει τον μικρό γιο στην αρχή να βγάλει χρήματα για να μπορέσει να ζήσει και στην πορεία να τον χρήσει Κόμη να του δώσει το παλάτι του Γίγαντα και να παντρευτεί την αγαπημένη του Πριγκίπισσα. Τις σκηνοθετικές οδηγίες έδωσε ο Μπάμπης Κλαλιώτης. Η παράσταση πλαισιώνεται από ζωντανή μουσική και τραγούδι που έγραψε η Ελένη Καρβέλη.

Αύριο Σάββατο 5 Ιουνίου προβάλλεται η ταινία κινουμένων σχεδίων «SOUL» στις 20:45, σε σκηνοθεσία: Peter Docter, Kemp Powers. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη και ακούγονται οι φωνές των: Πάνου Τοψίδη, Ειρήνης Τσίγκα, Κώστα Φιλίππογλου, Αντριας Ράπτη, Γιώτας Μηλίτση, Χρήστου Πλαΐνη, Βίνας Παπαδοπούλου, Αποστόλη Ψυχράμη, Δημήτρη Σάρλου, Τζωρτζίνας Καραχάλιου και Μαρίας Πλακίδη.

Ο Joe Gardner (με τη φωνή του Jamie Foxx) είναι ένας δάσκαλος μουσικής που ονειρεύεται να γίνει διάσημος τζαζ πιανίστας. Όταν του δίνεται επιτέλους η ευκαιρία να λάμψει, ένα ατύχημα τον στέλνει σε ένα μετέωρο μέρος ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο. Εκεί, οι νέες ψυχές αποκτούν την προσωπικότητα που θα τις συνοδεύσει στη Γη. Ο Joe θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στη ζωή του και συνεργάζεται με την απρόθυμη, πρώιμη ψυχή 22 (με τη φωνή της Tina Fey) προσπαθώντας να την καθοδηγήσει και να την εμπνεύσει μέσα από τις δικές του εμπειρίες στη Γη. Τι είναι αυτό που μας καθορίζει, που μας κάνει αυτό που είμαστε; Είναι θέμα ψυχής ή στιγμής;

Μεθαύριο Κυριακή 6/6 – Δευτέρα 7/6 – Τρίτη 8/6 – Τετάρτη 9/6 στις 21:30 σειρά έχει η ελληνική ταινία «Πρόστιμο» σε σκηνοθεσία Φωκίωνα Μπόγρη και πρωταγωνιστές τους: Βαγγέλη Ευαγγελινό, Στάθη Σταμουλακάτο, Μαρία Μπαλούτσου, Βασίλη – Αγγελο Αναστασίου (Θύτης), Φένια Αποστόλου, Βαγγέλη Μουρίκη, Τζένη Κιτσέλη, Σίσσυ Τουμάση, Ομηρο Πουλάκη, Κώστα Στεφανάκη και Γιάννη Οικονομίδη. O Bαγγέλης, απομεινάρι της rave γενιάς, θα ήθελε μία σταθερή δουλειά, χωρίς ρίσκα. Ο Πέτρος, ένας μπράβος των νοτίων προαστίων. Θέλει σεβασμό και οικογένεια. Η Κατερίνα, άθελά της, θα τους φέρει στο ίδιο σπίτι. Η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Η ελληνική ταινία «APPLES» θα προβληθεί Πέμπτη 10/6 στις 21:30 –Παρασκευή 11/6 στις 22:15 και Σάββατο 12/6 – Κυριακή 13/6 στις 21:30. Στην ταινία που σκηνοθέτησε ο Χρήστος Νίκου, πρωταγωνιστούν οι: Αρης Σερβετάλης, Σοφία Γεωργοβασίλη, Αννα Καλαϊτζίδου, Αργύρης Μπακιρτζής. Η συγκεκριμένη ταινία ήταν υποψηφιότητα της Ελλάδας για Οσκαρ καλύτερης διεθνούς ταινίας.

Μια αναπάντεχη επιδημία, που προκαλεί ξαφνική αμνησία στους ανθρώπους, βρίσκει τον Αρη, έναν άνδρα γύρω στα 40, να ακολουθεί ένα πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει ειδικά σχεδιαστεί για να χτίσει ένας αμνησιακός μια καινούρια ζωή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές αποστολές που είναι ηχογραφημένες από τους γιατρούς του. Μετά την ολοκλήρωση κάθε αποστολής, ο Αρης βγάζει μια φωτογραφία polaroid ως αποδεικτικό στοιχείο. Προσπαθώντας να δημιουργήσει μια νέα ζωή και αναμνήσεις θα συναντήσει την Αννα, μια γυναίκα που βρίσκεται στο ίδιο πρόγραμμα.

Την Παρασκευή 11 Ιουνίου στις 18:45 και 20:30 θα παρουσιαστεί η παιδική θεατρική παράσταση «Η παγωμένη πριγκίπισσα 2», σε σκηνοθεσία Στέργιου Μαδέρη και πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Oλγα Μαρκούλη, Μυρτώ Χαλέμη, Εύα Βασιλειάδου, Αλεξάνδρα Τσαρσιταλίδου, Νίκο Σιμητόπουλο, Στέργιο Μαδέρη.

Το βασίλειο της Αμόρα βρίσκεται για άλλη μια φορά σε κίνδυνο. Η Έλσα ακούει μια μυστηριώδη φωνή που την καλεί μακριά στο Μαγεμένο Δάσος και ξυπνάει τα πνεύματά του. Αποφασίζει να ταξιδέψει εκεί με τους φίλους της, προκειμένου να σώσει το βασίλειο και όλοι μπλέκονται σε μια συναρπαστική αλλά και συγκινητική περιπέτεια! Γενική είσοδος 7 ευρώ.

Στο πρόγραμμα του Ιουνίου και η παράσταση θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης ψαράς», Δευτέρα 14/6 και Τρίτη 15/6 στις 19:30. Γενική είσοδος 6 ευρώ. Ο Χατζηαβάτης πείθει τον Καραγκιόζη να του μάθει να ψαρεύει, παίρνουν την άδεια από τον Πασά και ξεκινάνε για τον φάρο όπου θα ψαρέψουν. Ο Καραγκιόζης δεν έχει καθόλου τύχη στο ψάρεμα, συνήθως το καλάμι του μένει άδειο με το δόλωμα φαγωμένο, ώσπου μια ξαφνική κακοκαιρία θα αλλάξει εντελώς την τύχη του Καραγκιόζη.

Οι σινεφίλ έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ταινία «Ράφτης» Δευτέρα 14/6 – Τρίτη 15/6 – Τετάρτη 16/6 στις 21:30, σε σκηνοθεσία Σόνια Λίζα Κέντερμαν. Πρωταγωνιστούν Δημήτρης Ημελλος, Ταμίλλα Κουλίεβα, Θανάσης Παπαγεωργίου, Στάθης Σταμουλακάτος, Δάφνη Μιχοπούλου.

Ο 50χρονος Νίκος, ένας εκλεπτυσμένος ράφτης παλαιάς κοπής, πασχίζει να κρατήσει ζωντανό το φάντασμα της περασμένης και καλοντυμένης αριστοκρατίας του ’60. Ομως, όταν η τράπεζα απειλεί να κατάσχει το οικογενειακό ραφτάδικο και ο ηλικιωμένος πατέρας του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ο Νίκος παίρνει για πρώτη φορά τη ζωή στα χέρια τουκαι βρίσκει έναν ανορθόδοξο τρόπο να φέρει την τέχνη του κοντά στους ανθρώπους του σήμερα. Μπορεί μια νύφη στα Καμίνια να γίνει η μούσα του αλαφροΐσκιωτου Ράφτη;

Ο θερινός κινηματογράφος VICTORIA CINEMAS ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗ βρίσκεται στη διεύθυνση Δημητριάδος 263 στον Βόλο και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421030303. Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο www.victoria-cinema.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου