ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διακρατικό διαδικτυακό Forum

διακρατικό-διαδικτυακό-forum-584101

Σημαντικοί επιστήμονες και θεσμικοί παράγοντες στη συνάντηση, που έχει ως επίκεντρο τον πολιτισμό

Σημαντικό και επίκαιρο διακρατικό διαδικτυακό Forum διοργανώνεται την Τετάρτη 26 Μαΐου και ώρες 11.00 π.μ. έως 17.30, με πρωτοβουλία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και του δευτεροβάθμιου Φορέα Πολιτισμού και Επιστημών Δίκτυο «Περραιβία», υπό την Αιγίδα της Κυπριακής Πρεσβείας στην Αθήνα, με κέντρο τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Ο τίτλος της σημαντικής συνάντησης, που προάγει τη συνεργασία των δύο χωρών είναι «Ελλάδα – Κύπρος 2021-2027: Διμερής συνεργασία στον Τομέα της Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιφερειακή Ανάπτυξη – Νέες προκλήσεις, νέες προοπτικές», στην οποία θα εξεταστούν επίκαιρα θέματα, που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα, όπως Πολιτιστική Διπλωματία, Πολιτισμός –Τουρισμός, Νέες Τεχνολογίες στην Ψηφιοποίηση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Κλιματική Αλλαγή στην Πολιτιστική Κληρονομιά.

Η διαδικτυακή συνάντηση θα γίνει στα ελληνικά και θα είναι ανοιχτή στην παγκόσμια κοινότητα, ενώ στο 3ο μέρος της συνάντησης θα μπορούν να τεθούν, μέσω chat, ερωτήματα ή να γίνουν σύντομες τοποθετήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο link https://www.eventbrite.com/e/153266090001, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του Forum Ελλάδας – Κύπρου.

Αρμόδιοι για συνεννόηση είναι οι Κωνσταντίνος Σκριάπας 6974881944, e-mail: [email protected] (Ελλάδα) και Μαρίνος Ιωαννίδης e-mail: [email protected] (ΤΕΠΑΚ – Κύπρος).

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στη διαδικτυακή πλατφόρμα: https://www.eventbrite.com/e/153266090001.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου