ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σεξπιρικό αριστούργημα… αλλιώς

σεξπιρικό-αριστούργημα-αλλιώς-613334

Προβάλλεται διαδικτυακά από το θέατρο Πορεία η παράσταση του Αργύρη Πανταζάρα

Η πολυαγαπημένη παράσταση «This is not Romeo & Juliet» σε σύλληψη και σκηνοθεσία του πολυτάλαντου Βολιώτη Αργύρη Πανταζάρα, βασισμένη στο σεξπιρικό αριστούργημα, επανέρχεται στην on demand πλατφόρμα του θεάτρου Πορεία για τελευταία φορά, από τις 2 μέχρι τις 5 Μαΐου.

Σύμφωνα με την υπόθεση της παράστασης, δύο αιώνια έφηβοι ερωτεύονται σε ένα πάρτι μεταμφιεσμένων. Ονειρεύονται, δραπετεύουν από τη ζωή, και συνομιλούν με τον θάνατο. Σε έκσταση, υπό την επήρεια του έρωτα, εισβάλλουν στο θέατρο. Εχουν για φυλαχτό το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και είναι «βαριά οπλισμένοι» με όλα τα καταδικασμένα ζευγάρια του Σέξπιρ.

Ζευγάρια που έρχονται αντιμέτωπα με τον έρωτα, τον όρκο, την απόρριψη και τον θάνατο. Δυο παιδιά που ήθελαν να χτίσουν τον δικό τους κόσμο και να δραπετεύσουν από αυτόν. Δυο πρωταγωνιστές χωρίς τα δικά τους λόγια. Δυο πρωταγωνιστές χωρίς το δικό τους έργο. Μια πρόβα τζενεράλε για τους ερωτευμένους.

Σύλληψη – σκηνοθεσία:Αργύρης Πανταζάρας, σύνθεση κειμένου – δραματουργική επεξεργασία Θεοδώρα Καπράλου, κοστούμια Λίνα Σταυροπούλου – Τζίνα Ηλιοπούλου, σκηνικά Δήμητρα Ζίγκαρις, φωτισμοί Σάκης Μπιρμπίλης, φωτογραφία Νίκος Πανταζάρας, κίνηση – training Κωσταντίνος Παπανικολάου, μουσική Γιώργος Πούλιος, βοηθός σκηνοθέτη Πάνος Βουτσινάς.

Αγορά online εισιτηρίων διαδικτυακά στο www.viva.gr. Τιμές εισιτηρίων 5,99 ευρώ. H προβολή της παράστασης διαθέτει δυνατότητα επιλογής υποτίτλων στα ελληνικά ή τα αγγλικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου