Ανοιχτές μουσικές επικοινωνίες κάθε Κυριακή

Τελευταία ενημέρωση: 2021-04-05, 14:04:44
Ανοιχτές μουσικές επικοινωνίες κάθε Κυριακή

Ανοιχτές μουσικές επικοινωνίες διοργανώνουν τα μουσικά σύνολα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κάθε Κυριακή του Απρίλη στο διάστημα από τις 20:00 έως τις 21:30.

Πρόκειται για διαδικτυακές συναντήσεις που κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρουσιάσει μια μουσική δράση, φωνητική ή οργανική ερμηνεία προσωπικής επιλογής.

Στόχος των συναντήσεων είναι η επικοινωνία μέσα από τη μουσική. Οι συναντήσεις είναι ανοιχτές σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, σε φοιτητές και φοιτήτριες από όλα τα τμήματα, αλλά και σε απόφοιτους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Συχνά το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας χαίρεται και την επίσκεψη καλεσμένων καλλιτεχνών, συνεργατών και φίλων των Μουσικών Συνόλων ΠΘ.

Για τις παρουσιάσεις δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις μουσικής, χρειάζονται όμως μεράκι για επικοινωνία και να προετοιμασία με χαρά και συνείδηση του μουσικού κομματιού. Ευπρόσδεκτο οποιοδήποτε είδος μουσικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση mousika_synola@uth.gr, για να συμπεριληφθούν στη λίστα ακροάσεων.

Ακροάσεις για τη συμμετοχή θα γίνονται κάθε Σάββατο στο διάστημα από τις 18:00 έως τις 19:00 στον ίδιο σύνδεσμο για τις ανοιχτές μουσικές επικοινωνίες: https://bit.ly/synolauth.

Επίσης, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας μοιράζεται για μια ακόμη φορά, μέσω της διεύθυνσης https://youtu.be/SSLK56sMbKg το τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά, που ηχογράφησε τον περασμένο Μάρτιο «Ητανε μια πόλη», σε δικό του στίχο, με αφορμή τις κινητοποιήσεις για την περιβαλλοντική μόλυνση της πόλης του Βόλου, αλλά και το ξεκίνημα της πανδημίας.

«Ήανε η τελευταία μας συνάντηση (με μια σύντομη εξαίρεση στις αρχές του Οκτώβρη), όπου μπορέσαμε να βρεθούμε και να τραγουδήσουμε από κοντά...», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
1
=