ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ανοιχτές μουσικές επικοινωνίες κάθε Κυριακή

ανοιχτές-μουσικές-επικοινωνίες-κάθε-645098

Ανοιχτές μουσικές επικοινωνίες διοργανώνουν τα μουσικά σύνολα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κάθε Κυριακή του Απρίλη στο διάστημα από τις 20:00 έως τις 21:30.

Πρόκειται για διαδικτυακές συναντήσεις που κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρουσιάσει μια μουσική δράση, φωνητική ή οργανική ερμηνεία προσωπικής επιλογής.

Στόχος των συναντήσεων είναι η επικοινωνία μέσα από τη μουσική. Οι συναντήσεις είναι ανοιχτές σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, σε φοιτητές και φοιτήτριες από όλα τα τμήματα, αλλά και σε απόφοιτους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Συχνά το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας χαίρεται και την επίσκεψη καλεσμένων καλλιτεχνών, συνεργατών και φίλων των Μουσικών Συνόλων ΠΘ.

Για τις παρουσιάσεις δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις μουσικής, χρειάζονται όμως μεράκι για επικοινωνία και να προετοιμασία με χαρά και συνείδηση του μουσικού κομματιού. Ευπρόσδεκτο οποιοδήποτε είδος μουσικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], για να συμπεριληφθούν στη λίστα ακροάσεων.

Ακροάσεις για τη συμμετοχή θα γίνονται κάθε Σάββατο στο διάστημα από τις 18:00 έως τις 19:00 στον ίδιο σύνδεσμο για τις ανοιχτές μουσικές επικοινωνίες: https://bit.ly/synolauth.

Επίσης, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας μοιράζεται για μια ακόμη φορά, μέσω της διεύθυνσης https://youtu.be/SSLK56sMbKg το τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά, που ηχογράφησε τον περασμένο Μάρτιο «Ητανε μια πόλη», σε δικό του στίχο, με αφορμή τις κινητοποιήσεις για την περιβαλλοντική μόλυνση της πόλης του Βόλου, αλλά και το ξεκίνημα της πανδημίας.

«Ήανε η τελευταία μας συνάντηση (με μια σύντομη εξαίρεση στις αρχές του Οκτώβρη), όπου μπορέσαμε να βρεθούμε και να τραγουδήσουμε από κοντά…», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου