ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εντυπωσιάζουν «Οι πιο δυνατές»

εντυπωσιάζουν-οι-πιο-δυνατές-670837

Νέα διαδικτυακή προβολή της θεατρικής παράστασης της Αννας Ανδριανού

Επιτυχία σημείωσε η διαδικτυακή προβολή της θεατρικής παράστασης της Αννας Αδριανού «Οι πιο δυνατές», με την Alhambra Art Theatre Productions να ανακοινώνει ότι έως και την Παρασκευή 19 Μαρτίου οι θεατρόφιλοι έχουν τη δυνατότητα να την απολαύσουν on demand.

«Οι πιο δυνατές» είναι θεατρικό έργο της Αννας Αδριανού, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία όταν πρωτοανέβηκε στο θέατρο πριν από επτά χρόνια στην Αθήνα, αλλά και σε μεγάλες περιφερειακές πόλεις. Πρόκειται για σύγχρονο έργο με αφορμή τον μονόλογο του Στρίντμπεργκ «Η πιο δυνατή».

Δυο γυναίκες, σύζυγος και ερωμένη του ίδιου άντρα, συναντιούνται παραμονή Χριστουγέννων, σε ένα καφέ μπαρ και μέσα από αλλεπάλληλες προκλήσεις, εκθέτουν την ζωή τους και τους ρόλους τους κι αναμετριούνται μέχρις εσχάτων.

Η παράσταση παρουσιάζεται εκ νέου διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας του VIVA.GR και για περιορισμένο αριθμό προβολών, σε νέα δυναμική, πιο ολοκληρωμένη εκδοχή, την οποία επιμελήθηκε η συγγραφέας Αννα Αδριανού, η οποία κρατά τον έναν από τους δύο ισότιμους ρόλους, ενώ στον άλλον ρόλο πρωταγωνιστεί σε εντυπωσιακό come back στο δράμα η Βάσια Παναγοπούλου. Μαζί τους η Κατερίνα Μπιλάλη, που υποδύεται χαρακτηριστική περσόνα καταλυτική και αυτή στην υπόθεση. Τη θεατρική σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Κυριακού και την τηλεοπτική ο Κώστας Κιμούλης.

Η μαγνητοσκόπηση της παράστασης έγινε στο θέατρο Χυτήριο. Η διάρκεια της παράστασης είναι μία ώρα, η τιμή του εισιτηρίου 7 ευρώ και η προπώληση πραγματοποιείται στην ψηφιακή πλατφόρμα: https://www.viva.gr/tickets/theater/streaming/oi-pio-dynates/.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου