ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ωνάσης: Τα θέλω όλα»: Το θεατρικό του Σταμάτη Φασουλή στο διαδίκτυο

ωνάσης-τα-θέλω-όλα-το-θεατρικό-του-σ-801518

Το πρώτο θεατρικό έργο, που γράφηκε για τη ζωή και το έργο του Αριστοτέλη Ωνάση, η μεγάλη θεατρική επιτυχία «Ωνάσης: Τα θέλω όλα», με τη σκηνοθετική και ερμηνευτική σφραγίδα του Σταμάτη Φασουλή και θίασο γνωστών πρωταγωνιστών, θα είναι διαθέσιμο διαδικτυακά on demand για το κοινό από την Τετάρτη 23 έως και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, μέσω της πλατφόρμας του VIVA.gr.

Στον ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση ο Σταμάτης Φασουλής. Σε ό,τι αφορά στις γυναίκες της ζωής του, την Τζάκι Κένεντι υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα, τη Μαρία Κάλλας η Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τίνα Λιβανού η Ευγενία Δημητροπούλου. Στον ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου, που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του, ο Μέμος Μπεγνής. Τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία ερμηνεύει ο Αγησίλαος Μικελάτος. Αλέξανδρος Ωνάσης ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Μαζί τους 20 ακόμα ηθοποιοί.

«Σε περίοδο που το ζωντανό θέατρο δεν επιτρέπεται, η θεατρική πράξη βρίσκει νέους τρόπους να προσεγγίσει το κοινό και να προσφέρει στην ψυχή και στο πνεύμα μας, μέχρι να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο» υπογραμμίζουν οι δημιουργοί της παράστασης.

Με τη σκέψη αυτή, οι Θεατρικές Σκηνές δίνουν τη δυνατότητα στο κοινό όλης της χώρας, αλλά και στους Ελληνες του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την παράσταση, που τίμησαν με την παρουσία τους πάνω από 60.000 θεατές στο θέατρο Παλλάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου