«Παραμύθια με μυρωδιά χαρτιού»

Τελευταία ενημέρωση: 2020-11-18, 16:35:16
«Παραμύθια με μυρωδιά χαρτιού»

Διαδικτυακό εργαστήρι αφήγησης για ενήλικες διοργανώνει το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς

 

 

Εργαστήρι αφήγησης για ενήλικες με τίτλο «Παραμύθια με μυρωδιά χαρτιού», με την αφηγήτρια και συγγραφέα Εύη Γεροκώστα, διοργανώνει το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) από σήμερα Τετάρτη 18 Νοεμβρίου.

Το εργαστήρι, που θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις διαδικτυακές συναντήσεις, απευθύνεται σε όσους θέλουν να δοκιμαστούν στην τέχνη της αφήγησης. Με αφορμή κείμενα από την ελληνική και την παγκόσμια λογοτεχνία και μέσα από βιωματικές δραστηριότητες, οι συμμετέχοντες θα μυηθούν σε απλές τεχνικές αφήγησης ώστε να μπορούν να διηγούνται αγαπημένες τους ιστορίες.

Αναλυτικά, οι ημερομηνίες του εργαστηρίου είναι: 18/11, 25/11, 2/12 και 9/12, ώρες 11:00-13:00. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν e-mail στη διεύθυνση TirlaV@piraeusbank.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους και τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι 20 πρώτοι θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για τη συμμετοχή τους στο διαδικτυακό εργαστήρι. Τα τηλέφωνα για περισσότερες πληροφορίες είναι 210 3739651-2 και η ηλεκτρονική διεύθυνση www.piop.gr.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
4
=