ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ζωντανεύει μύθος του Αισώπου στη σκηνή της Εξωραϊστικής

ζωντανεύει-μύθος-του-αισώπου-στη-σκην-836165

«Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας» από την παιδική σκηνή Γιάννη Χριστόπουλου στην Εξωραϊστική

Από τους πιο γνωστούς μύθους του Αισώπου «Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας» ανεβαίνει σε διασκευή Μπάμπη Κλαλιώτη από την παιδική σκηνή Γιάννη Χριστόπουλου το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 5:00 μ.μ. και 6:45 μ.μ. στον θερινό κινηματογράφο Εξωραϊστική του Βόλου.

Η παιδική σκηνή Γιάννη Χριστόπουλου πιστή στο ραντεβού της με τους μικρούς φίλους εδώ και 15 συνεχή χρόνια αποφάσισε να ανεβάσει επί σκηνής αυτό το σπουδαίο διδακτικό μύθο, γιατί στους μύθους του Αισώπου και τις λίγες αράδες που σώζονται ακόμα και σήμερα βρίσκεται συγκεντρωμένη όλη η σοφία του λαού.

Ο τζίτζικας ο κλασικός τεμπέλης και ο εργατικός μέρμηγκας θα μάθουν στην παρέα τους, που αποτελείται από την πονηρή αλεπού, το πεινασμένο γουρουνάκι, τη φωνακλού καρακάξα, τον ήσυχο γαϊδαράκο, τον βασιλιά των ζώων λιοντάρι, τον πάντα πιστό σκύλο, τον χορευταρά τσαλαπετεινό, πώς να αναπτύξουν την οικολογική τους συνείδηση για μία καλύτερη ποιότητα ζωής στο ζωικό τους βασίλειο.

«Φυσικά όλα αυτά θα τα παρακολουθήσουμε μέσα από πολύ γέλιο, μουσική, χορό και τραγούδι. Μια μουσική παράσταση για μικρούς, αλλά και για μεγάλους» αναφέρουν οι δημιουργοί.

Τις σκηνοθετικές οδηγίες στην παράσταση έδωσε ο Μπάμπης Κλαλιώτης. Η ενδυματολόγος Μάγδα Καλορίτη ανέλαβε να μεταμορφώσει τους ηθοποιούς. Την παράσταση χορογράφησε ο Μάριος Νέλσονας Ψαρόπουλος, τη μουσική ανέλαβε το STUDIO MUSIC και παίζουν επαγγελματίες ηθοποιοί.

Γενική είσοδος 8 ευρώ, προπώληση Viva.gr, ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. Το τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες είναι 6973056635.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου