ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μυθιστόρημα γεμάτο «Λουκουμόσκονη»

μυθιστόρημα-γεμάτο-λουκουμόσκονη-841646

Η συγγραφέας Τέση Παπαθανασίου, με καταγωγή από τον Αλμυρό, παρουσιάζει το έργο της

Τη συγγραφέα Τέση Παπαθανασίου, με καταγωγή από τον Αλμυρό, και την απολαυστική της «Λουκουμόσκονη», νέο μυθιστόρημα, φιλοξενεί το Open Office Volos την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα, στην Open Book Day.

Η Τέση Παπαθανασίου γεννήθηκε στην Αθήνα, ενώ, όπως προαναφέρθηκε, έχει καταγωγή από τον Αλμυρό Μαγνησίας και καταβολές από την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη. Σπούδασε γεωλόγος και εργάστηκε στο Ινστιτούτο Επιταχυντικών Συστημάτων και Εφαρμογών του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου σταμάτησε για να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά. Είναι παντρεμένη και ζει με την οικογένειά της στην Αθήνα.

Της αρέσουν πολύ τα μαθηματικά, η μουσική και τα μυστήρια. Η μεγάλη της αγάπη για τη συγγραφή ήταν που την έκανε να στραφεί σε σεμινάρια δημιουργικής γραφής. Εχει γράψει αρκετά διηγήματα και άρθρα για πληθώρα ιστοσελίδων στο διαδίκτυο.

Παράλληλα, εργάστηκε εθελοντικά σε παιδική βιβλιοθήκη, που διοργάνωσε διαδραστικά παιχνίδια για τα παιδιά, συγγράφοντας και παρουσιάζοντας ιστορίες με μυστήρια και γρίφους.

Η «Λουκουμόσκονη» είναι το πρώτο μυθιστόρημα της Τέσης. Φρέσκο, γρήγορο, αστυνομικό μυθιστόρημα που εκτυλίσσεται στη Σύρο και τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Οι σελίδες του τρέχουν, πασπαλισμένες με, τι άλλο, λουκουμόσκονη. «Ελάτε να τη γνωρίσουμε καλύτερα την ίδια και το πρώτο της έργο» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα γίνεται στο χώρο του Open Office, Κ. Καρτάλη 62 – 68, 2ος όροφος και μέσω διαδικτύου live στη σελίδα του Open Office Volos στο Facebook. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες – συμμετοχές στο email [email protected] και τα τηλέφωνα επικοινωνίας 2421023099, 6936831784, 6974325528.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου