ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ποιήματα – Σχήματα» στην εκκλησία της Παναγίας στα Κανάλια

ποιήματα-σχήματα-στην-εκκλησία-τη-750437

Βιβλιοπαρουσίαση διοργανώνεται την Κυριακή 16 Αυγούστου στις 7.30 το απόγευμα στον κήπο της Γεσθημανής στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Κανάλια.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν, με ύψιστο το αίσθημα της ευθύνης, το βιβλιοπωλείο «Ηλιος» της Θεοδώρας Αγιώτη, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Καναλίων Βόλου, το Τοπικό Συμβούλιο Δημοτικού Διαμερίσματος Καναλίων και ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καναλίων.

Το βιβλίο της Αγγελικής Θάνου με τον τίτλο «Ποιήματα – Σχήματα» με εικονογράφηση Δημήτρη Μοράρου από τις εκδόσεις «Πηγή» θα ξεδιπλώσει τους στίχους του προς τους παρευρισκόμενους λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, αποστάσεις μεταξύ των καθισμάτων και κυρίως μπόλικη φροντίδα, συνεργασία, εθελοντισμός και αλληλέγγυες συμπεριφορές.

Συνοδοιπόροι στη δράση πολιτισμού είναι οι Σοφία Καγιά μουσικοπαιδαγωγός και μεσόφωνος, Αρετή Κατσαγεωργίου μηχανολόγος – μηχανικός, Μαρία Κατσαγεωργίου αρχιτέκτονας – μηχανικός και αρκετά παιδιά, που θα απαγγείλουν στίχους της ποιητικής συλλογής που καμαρώνει τη διάκρισή της στη χρυσή λίστα των βιβλίων του 2019. Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη και κυρίως ασφαλής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου