ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παράσταση από την ομάδα «Μίνθη»

παράσταση-από-την-ομάδα-μίνθη-392019

Ενα ιδιαίτερο παραμύθι για παιδιά παρουσιάζει η ομάδα «Μίνθη» στην Αγριά και το Βόλο. Πρόκειται για το παραμύθι «Κιρικού και η κακιά μάγισσα Καραμπά» που θα παρουσιαστεί σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 11.00 το πρωί στο Πολιτιστικό κέντρο Πορφυρογένειο Αγριάς, ενώ σήμερα το απόγευμα θα δοθούν επίσης δύο παραστάσεις στο κινηματοθέατρο Αχίλλειον στις 17.00 και στις 19.00.

Ο μικρός ήρωας της Αφρικής Κιρικού, έγινε γνωστός στην Ευρώπη από τον μαιτρ του παιδικού κινηματογράφου Michel Ocelot και ζωντανεύει με την Ολυμπία Παπαδημητρίου και την χοροθεατρική της ομάδα Μίνθη.Πέντε χορευτές – ηθοποιοί και ένας μουσικός μας μεταφέρουν σ’ ένα αφρικάνικο χωριό, γνωρίζουμε παραδοσιακούς αφρικάνικους χορούς, ρυθμούς και τραγούδια παρακολουθώντας τον «διαφορετικό» Κιρικού να νικάει το κακό και να φέρνει την ευτυχία στο χωριό του.

Το παραμύθι «Κιρικού και Καραμπά» για μικρούς και μεγάλους στηρίζουν ο σύλλογος αποφοίτων της Ελληνογαλλικής σχολής «Άγιος Ιωσήφ» Βόλου και ο Ελληνογαλλικός σύνδεσμος Βόλου.

Την χορογραφία – σκηνική επιμέλεια ανέλαβε η Ολυμπία Παπαδημητρίου. Τα σκηνικά δημιούργησε ο Σπύρος Διβόλης, τα κοστούμια η Σάσα Κουτσουδάκη, ενώ κρουστά παίζει ο Ντίνος Μάνος. Χορεύουν οι: Τόνια Λυσίτση, Ολυμπία Παπαδημητρίου, Χρήστος Παπαδημητρίου, Στεφανίδου Μαρία, Βίβιαν Τσουρβάκα.

Η τιμή εισόδου είναι 4 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου