ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η «Πασταφλώρα» δεν πάει Κεραμίδι

η-πασταφλώρα-δεν-πάει-κεραμίδι-754262

Η περιοδεία του ΠΑΓΑΣΚήνιου θα συνεχιστεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου

Με μεγάλη επιτυχία δόθηκε η πρεμιέρα της θεότρελης κωμωδίας «Πασταφλώρα αγάπη μου» από την θεατρική ομάδα ΠΑΓΑΣκήνιο του Σταμάτη Παγασαίου, στην πλατεία της Συκής, το περασμένο Σάββατο. Εκατοντάδες θεατές αψήφησαν το ψιλόβροχο και απήλαυσαν την καλοδουλεμένη κωμωδία, ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός.

Κι ενώ η ΠΑΣΤΑΦΛΩΡΑ ετοίμαζε τις βαλίτσες της για το Κεραμίδι αύριο Κυριακή 9 Αυγούστου, η συγκεκριμένη παράσταση ματαιώνεται. Λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων κορονοϊού στην Ταξιαρχία στο Στεφανοβίκειο του Δήμου Κάρλας, όπου υπάγεται και το Κεραμίδι, η παράσταση αναβάλλεται.

Η περιοδεία της ομάδας θα συνεχιστεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, «πάντα κορονοϊού επιτρέποντος και θα σας ενημερώσουμε με νεότερο δελτίο τύπου» αναφέρουν τα μέλη της θεατρικής ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι στην παράσταση «Πασταφλώρα αγάπη μου» εμφανίζονται οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Νίκη Μανιάκη, Απόστολος Βαλατσός, Εριφύλλη Κρανά, Γιώργος Ραΐδης, Ανθούλα Βαργιάμη, Γλύκα Δούκα, Μιχάλης Φυγετάκης, Κατερίνα Ρεφενέ, Αννα Ποθάκη, Αλεξάνδρα Αδαμοπούλου, Ζήσης Αδαμόπουλος και ο Σταμάτης Παγασαίος, που σκηνοθετεί την παράσταση.

«Στόχος του «ΠΑΓΑΣκηνίου είναι να ξαναθυμίσει στον κόσμο τις κλασικές κωμωδίες με τις οποίες μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Γι αυτό η πορεία μας ξεκίνησε με το «Δεσποινίς ετών 39», τον «Μπακαλόγατο», οι «Γερμανοί ξανάρχονται» και τώρα ήρθε η ώρα της «Πάστα Φλώρας». Ηθελα σχεδόν από την πρώτη στιγμή να ανεβάσω αυτό το έργο», αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Σταμάτης Παγασαίος.

Στην κινηματογραφική εκδοχή πρωταγωνιστούσαν οι Αλέκος Αλεξανδράκης, Τζένη Καρέζη, Μαίρη Αρώνη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Δημήτρης Καλλιβοκάς και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί, που άφησαν ανεξίτηλη την σφραγίδα τους στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Η θεατρική εκδοχή της παράστασης που περιοδεύει στη Μαγνησία κατά την καλοκαιρινή περίοδο, διατηρεί το ύφος της εποχής και διανθίζεται με σύγχρονα στοιχεία, που αποτελούν έκπληξη για τον θεατή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου