ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Σκηνές από έναν γάμο» στην Εξωραϊστική

σκηνές-από-έναν-γάμο-στην-εξωραϊστι-759769

Την Τρίτη 4 Αυγούστου στον Βόλο η πετυχημένη παράσταση σε σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου

Το πολυβραβευμένο αριστούργημα του Ingmar Βergman «Σκηνές από έναν γάμο» με τον Αντώνη Λουδάρο και την Παυλίνα Χαρέλα, μετά από δύο χρόνια επιτυχίας στο θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Β. Ελλάδος, έρχεται στον Βόλο.

Ο Γιόχαν και η Μαριάννα ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για να παρουσιάσουν «Σκηνές από έναν γάμο» στο κοινό του Βόλου την ερχόμενη Τρίτη 4 Αυγούστου στον θερινό κινηματογράφο Εξωραϊστική στις 21.30.

Το έργο του Ingmar Bergman είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Η παγκόσμια επιδημία έφερε στην επιφάνεια την κρυμμένη βία που επικρατεί πίσω από τις κλειστές πόρτες των σπιτιών. Λεκτική και σωματική, η βία καμουφλάρεται πίσω από οικογενειακά γεύματα και βραδιές με φίλους. Τι συμβαίνει όταν είμαστε μόνοι;

Λίγα λόγια για το έργο

Ενας άντρας, μια γυναίκα, μια ιστορία είκοσι χρόνων. Υπάρχει άραγε η τέλεια σχέση; Ο Γιόχαν και Μαριάννα παντρεμένοι με δυο παιδιά, φαινομενικά τουλάχιστον, το τέλειο ζευγάρι.

Κι όμως μια ματιά, μια παύση, μια μισοτελειωμένη φράση, μια αδιόρατη κίνηση ίσως μαρτυρούν ένα χάσμα. Τι θα συμβεί όταν αυτό το χάσμα έρθει στο φως; Το έργο παρουσιάζεται σε συνεργασία με τον ατζέντη Josef Weinberger Limited, Λονδίνο, για λογαριασμό του Ιδρύματος Ingmar Bergman.

Τον ρόλο του Γιόχαν ερμηνεύει ο Αντώνης Λουδάρος και της Μαριάννας η Παυλίνα Χαρέλα.

Συντελεστές

Πρωτότυπο κείμενο: IngmarBergman

Μετάφραση- Διασκευή: Αντώνης Λουδάρος

Σκηνοθεσία: Αντώνης Λουδάρος

Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης

Η προετοιμασία και παρουσίαση της παράστασης γίνονται με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων που συστήνει το Υπουργείο Υγείας. Το έργο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους κάτω των 15 ετών.

Οι τιμές εισιτηρίων έχουν ως εξής: Προπώληση 13 ευρώ, 15 ευρώ γενική είσοδος & 13 ευρώ μειωμένο (φοιτητικό & ανέργων).

Προπώληση Εξωραϊστική, τηλ. 2421030303 και βιβλιοπωλείο Greek books, τηλ. 2421032797.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου