ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ενα παραμύθι ζωντανεύει στην Εξωραϊστική

ενα-παραμύθι-ζωντανεύει-στην-εξωραϊσ-771285

«Χάνσελ και Γκρέτελ» την Τετάρτη 22 Ιουλίου στον θερινό κινηματογράφο Εξωραϊστική

Αγαπημένο παραμύθι, που συναρπάζει τα παιδιά, με τίτλο «Χάνσελ και Γκρέτελ», παρουσιάζει το Μικρό Θέατρο Λάρισας την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 18:00 και 20.00 στον θερινό κινηματογράφο Εξωραϊστική στον Βόλο.

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας, κλείνοντας αισίως 10 χρόνια παρουσίας στον χώρο του ποιοτικού παιδικού θεάτρου, παρουσιάζει για 9η χρονιά στην πόλη του Βόλου παιδική παράσταση, που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών αλλά και μεγάλων θεατών.

Στο παγωμένο και σκοτεινό δάσος, ο Χάνσελ και η Γκρέτελ περιπλανώνται πάρα πολλή ώρα και ενώ η πείνα τους μεγαλώνει συνεχώς, αντιλαμβάνονται πως έχουν χαθεί! Ξαφνικά και για καλή τους τύχη βλέπουν ένα πολύ παράξενο σπίτι ανάμεσα στα δέντρα, ένα σπίτι που δεν μοιάζει με τα άλλα. Ενα σπίτι που σίγουρα δεν έχουν ξαναδεί έως τώρα. Η οροφή του, οι τοίχοι του, η πόρτα του, ακόμα και τα παράθυρά του είναι φτιαγμένα από γλυκά, καραμέλες και σοκολάτα! Παντού γλυκά! Αλλά τι είναι μέσα; Μια πολύ καλή γιαγιά, που θα τα περιποιηθεί.

Ετσι φαίνεται στην αρχή τουλάχιστον, γιατί η αλήθεια είναι πως στη συνέχεια άθελά της η μάγισσα θα ενώσει ακόμα περισσότερο τα δύο αδέλφια, θα τα δυναμώσει και θα τα πείσει πως η συνεργασία, η αγάπη και η κατανόηση μεταξύ τους θα τα οδηγήσει πίσω στον αγαπημένο τους πατέρα.

Οι τιμές εισιτηρίων στην προπώληση είναι 8 ευρώ και στο ταμείο 10 ευρώ. Σημεία προπώλησης είναι το κατάστημα Κεχαΐδης, 28ης Οκτωβρίου 118Α στον Βόλο, με τηλέφωνο 2421037891 και το βιβλιοπωλείο «Το Κλου», Αντωνοπούλου 15 και Ιάσονος στον Βόλο, με τηλέφωνο 2421032797. Το τηλέφωνο για κρατήσεις είναι 6974797109.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου