ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βραδιές γεμάτες μουσική στο Lab Art

βραδιές-γεμάτες-μουσική-στο-lab-art-775886

Ο εξωτερικός χώρος του Lab Art περιμένει το κοινό για καλοκαιρινές συναυλίες κάτω από τα άστρα

Μετά από μήνες αναμονής και για πρώτη φορά στον χώρο του πάρκου Ζάχου στην είσοδο του Lab Art το κοινό θα μπορεί να χαρεί εκδηλώσεις σε ειδική διάταξη με σκηνή και αναπαυτικά καθίσματα, καθώς και μπαρ για παροχές εξυπηρέτησης με ασφάλεια.

«Μια πραγματικά αξέχαστη χρονιά, όπως αυτή που διανύουμε, απαιτεί events κάτω από τα αστέρια με άφθονο χώρο για όλους» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές, που δίνουν ραντεβού με το κοινό στην αυλή στο γρασίδι με δροσιστικά cocktail.

Το σήμα εκκίνησης των ζωντανών εμφανίσεων δίνεται την Τετάρτη 15 Ιουλίου στο Lab Art summer με τα Kadinelia και του Χατζηφραγκέτα. Στον Βόλο έρχεται το ντουέτο που πατά στο παραδοσιακό τραγούδι με μοναδικό τρόπο και μαγεύει σε κάθε εμφάνιση με αστείρευτο ταλέντο.

Το Lab Art προσκαλεί τα Καντινέλια στην έναρξη του εγχειρήματος της καλοκαιρινής μεταφοράς του σε Open air χώρο και εύχεται να έχουν όλοι την ευκαιρία να δουν το Θανάση Ζήκα και την Εύη Σεϊτανίδου στο live πτήση τους που θα μας φτάσει ψηλά.

Στις 22 Ιουλίου, ακριβώς μια βδομάδα μετά και μεσοβδόμαδα, έρχονται οι μοναδικοί Χατζηφραγκέτα για ένα full band live!

Ενα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια μουσικών κάνουν ποδαρικό στον υπαίθριο χώρο έξω από το Lab Art, για ένα ταξίδι από την παράδοση της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό το μουσικό ταξίδι προσφέρουν οι Kadinelia, το World acoustic ντουέτο του Θανάση Ζήκα και της Εύης Σεϊτανίδου.

Ενα ταξίδι στο οποίο τα διαχρονικά ακούσματα της χώρας μας αποκτούν νέο χαρακτήρα μέσα από τις χαρισματικές κιθαριστικές μελωδίες και το αρμονικό τραγούδι των δύο μουσικών.

Οι Kadinelia πρωτοήρθαν σε επαφή το 2013, ανταλλάσσοντας ιδέες και εναλλάσσοντας ήχους.

Την άνοιξη του 2014 κατέληξαν στην τελική μορφή του μουσικού τους project, στον εμπλουτισμό της ελληνικής μουσικής με blues και rock στοιχεία. Η αγάπη τους για την καλλιτεχνική έκφραση των λαών τους οδήγησε σύντομα σε διασκευές παραδοσιακών κομματιών και από άλλες χώρες.

Χάρη στην αφοσίωση και την άψογη παρουσία τους στη σκηνή, σύντομα βρέθηκαν να παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε όλες τις άκρες της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό.

Το φθινόπωρο του 2019 το ντουέτο μπήκε στο στούντιο. Μετά από ένα μήνα εντατικών ηχογραφήσεων ετοίμασαν το πρώτο τους, ομώνυμο άλμπουμ, σε μίξη και mastering του Χρήστου Μέγα.

Στο ντεμπούτο τους οι Kadinelia μεταφέρουν με τον πιο όμορφο τρόπο την ενέργεια των ζωντανών τους εμφανίσεων. Αυτό που περιμένει τον ακροατή είναι ένα σύνολο από έντεκα κομμάτια, στα οποία περιλαμβάνονται πρωτότυπες συνθέσεις αλλά και διασκευές παραδοσιακών ήχων, γραμμένες από το Θανάση και την Εύη. Με όχημα τις κιθάρες και το χρώμα της φωνής τους, το ντουέτο μάς μεταφέρει σε ένα ταξίδι όπου το μοιρολόι εναλλάσσεται με το χιούμορ και η Ανατολή με τη Δύση.

ΙNFO: Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 – Kadinelia live. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Ωρα έναρξης: 21:15. Προπώληση – ταμείο 10 ευρώ. Σημεία προπώλησης είναι: Τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr , Illusion RT (Τ. Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαίδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Ya ta Panda (Παγασών 70Α με 2ας Νοεμβρίου, Βόλος) και Ya ta Panda plus (Αναλήψεως 178).

Επίσης στα καταστήματα WIND στο Βόλο Δημητριάδος 84, Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Αγιο Νικόλαο. Πληροφορίες: [email protected] – 6975706945.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου