ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Κάψε το σενάριο»

κάψε-το-σενάριο-13322

Δύο παραστάσεις γεμάτες γέλιο αύριο Τετάρτη στην Εξωραϊστική

O Λάμπρος Φισφής, o Δημήτρης Μακαλιάς και o Ζήσης Ρούμπος επιστρέφουν για δύο μοναδικές παραστάσεις στον Βόλο, αύριο Τετάρτη 1 Ιουλίου, 19.45 και 22.15, στον θερινό κινηματογράφο Εξωραϊστική. «Οραματιστείτε μια παράσταση με ακριβά κοστούμια, πλούσια σκηνικά και σενάριο που τα σπάει. Τώρα ξεχάστε τα όλα αυτά και ελάτε να δείτε μια παράσταση, που δεν έχει τίποτα από αυτά» αναφέρουν οι δημιουργοί.

Μία παράσταση που οι κωμικοί ανεβαίνουν στη σκηνή και υπακούν τις εντολές του κοινού δημιουργώντας από το μηδέν χωρίς σενάριο, χωρίς πρόβες και πολλές φορές χωρίς ποιότητα. Μια παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού που ο θεατής έχει τη δύναμη να αποφασίσει τα πάντα.

Με πάνω από 800 παραστάσεις στο ενεργητικό τους και μετά τη διαδικτυακή τους επιστροφή και μια sold out σεζόν στην Αθήνα, στον θερινό κινηματογράφο Εξωραϊστική στον Βόλο για δύο παραστάσεις αύριο Τετάρτη 1 Ιουλίου και παρουσιάζουν αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμένο χιούμορ και ό,τι άλλο αποφασίσει το κοινό.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ στην προπώληση και 12 ευρώ στο ταμείο. Εισιτήρια μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι από τον Μουσικό Οίκο Κεχαΐδης (28ης Οκτωβρίου 118) και το ταμείο του κινηματογράφου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου