ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βραδιές γεμάτες σινεμά στην Εξωραϊστική

βραδιές-γεμάτες-σινεμά-στην-εξωραϊστ-30864

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος οι προβολές του θερινού κινηματογράφου Εξωραϊστική

Με την ταινία του Σέντρικ Καν «Μάντεψε ποιος ήρθε για τα γενέθλιά σου;», που προβάλλεται στις 21.30 από σήμερα Πέμπτη 18 μέχρι και την Κυριακή 21 Ιουνίου, συνεχίζεται το πρόγραμμα των προβολών στον θερινό κινηματογράφο του Βόλου Εξωραϊστική. Στη δραματική κομεντί, παραγωγής 2019, πρωταγωνιστούν οι διάσημοι ηθοποιοί Κατρίν Ντενέβ, Εμανουέλ Μπερκό, Σέντρικ Καν και Βενσάν Μακέν.

Μεγάλη οικογένεια συγκεντρώνεται στο σπίτι της στη Νότια Γαλλία για να γιορτάσει τα γενέθλια της μητέρας, που γίνεται 70 χρόνων. Είναι όλοι εκεί, η μητέρα, ο πατέρας, καθώς και οι δύο γιοι τους, ο ένας με τη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά και ο άλλος με την καινούργια του φίλη από την Αργεντινή, οι οποίοι έχουν φέρει μαζί κάμερα για να καταγράψουν τις όμορφες οικογενειακές στιγμές. Ολα μοιάζουν να πηγαίνουν μια χαρά, μέχρι που χτυπά το τηλέφωνο και εμφανίζεται η μικρότερη κόρη της οικογένειας, που όλοι έχουν πολύ καιρό να δουν…

Η μεταγλωττισμένη ταινία «Φύγαμε» θα προβληθεί στις 22 Ιουνίου, στις 21:10. Τοποθετημένη στα προάστια φανταστικού κόσμου, η νέα ταινία της Disney και Pixar συστήνει στο κοινό δυο αδέλφια ξωτικά, που μπλέκονται σε απίθανη περιπέτεια για να διαπιστώσουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω.

Ακολουθεί η ταινία «Μετά τον γάμο» στις 23 και 24 Ιουνίου στις 21:30, με πρωταγωνιστές τους Τζούλιαν Μουρ, Μισέλ Γουίλιαμς, Μπίλι Κράνταπ, Ειμπι Κουίν, Γουίλ Τσέις. Συγκινητική ταινία, που εκτυλίσσεται στα περίχωρα της ερειπωμένης, αρχαίας πόλης της Καλκούτα, όπου βρίσκεται ορφανοτροφείο.

Στο πρόγραμμα των προβολών του τρέχοντος μήνα συμπεριλαμβάνονται οι «Μικρές κυρίες», που θα προβληθούν από 25 έως 27 Ιουνίου στις 21:30. Πρωταγωνιστούν Μέριλ Στριπ, Εμα Γουάτσον κ.ά.

«Οι μεταφραστές» παίρνουν θέση στη μεγάλη οθόνη της Εξωραϊστικής από 28 έως 30 Ιουνίου στις 21:30 και 2 Ιουλίου στις 21:45. Πρωταγωνιστούν Ρικάρντο Σκαρμάτσιο, Ολγκα Κιριλένκο, Λαμπέρ Γουιλσόν, Σίντσε Μπαμπέτ Κνούντσεν, Εντουάρντο Νοριέγκα, Μανώλης Μαυροματάκης, Αλεξ Λόθερ. Απομονωμένοι σε πολυτελή κατοικία, χωρίς καμία δυνατότητα επαφής με τον έξω κόσμο, 9 μεταφραστές μεταφράζουν το τελευταίο μέρος ενός εκ των μεγαλύτερων best seller της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Στο διαδίκτυο διαρρέουν οι 10 πρώτες σελίδες του βιβλίου και εκβιαστής απειλεί να αποκαλύψει τη συνέχεια, αν δεν του δοθεί εξωφρενικό ποσό.

Επίσης, θέατρο σκιών του Γιώργου Αθανασίου στις 29 Ιουνίου, στις 19:30, με την ξεκαρδιστική και επίκαιρη κωμωδία «Ο Καραγκιόζης master chef». Γενική είσοδος 5 ευρώ. Ωρα προσέλευσης και έκδοση εισιτηρίων στις 18.30. Ωρα έναρξης 19.30.

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο www.victoria-cinema.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου