ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ταξίδι σε μαγικές διαδρομές

ταξίδι-σε-μαγικές-διαδρομές-182847

Ο Μάκης Σεβίλογλου εμφανίζεται σήμερα στον χώρο εικαστικής έκφρασης «Περισπωμένη»

Μουσικό πρόγραμμα, με τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους «Γλυκό μεθύσι», «Αγκυρες», «Παράθυρο ανοιχτό», «Ανάποδη ψυχή» και από την ερχόμενη δισκογραφική του δουλειά παρουσιάζει ο συνθέτης και ερμηνευτής Μάκης Σεβίλογλου σήμερα στις 22:00 στο καφέ – χώρο εικαστικής έκφρασης «Περισπωμένη» στον Βόλο.

Ο Μάκης Σεβίλογλου, στους πιο ανάποδους καιρούς, μας παρασύρει σε τραγούδια που γνωρίσαμε από τον ίδιο, αλλά και από τις συνεργασίες του με Χάρις Αλεξίου, Δημ. Μητροπάνο, Πίτσα Παπαδοπούλου, Βασίλη Καρρά, Ελεονώρα Ζουγανέλη κ.ά., καθώς και ανέκδοτα τραγούδια, αλλά και γνωστές, αγαπημένες μελωδίες άλλων αγαπημένων δημιουργών της ελληνικής μουσικής σκηνής, κάνοντας μεγάλο μουσικό περίπατο «απ’ τα καινούργια στα παλιά κι ανάποδα».

Ο Μάκης Σεβίλογλου μαζί με τον Μάριο Μακρή στην ακουστική κιθάρα, τον Τέλη Αντωνίου στο κοντραμπάσο και τη Βέρα Μπαξεβανίδου στη φωνή προσκαλούν το φιλόμουσο κοινό σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια.

Δισκογραφικά και ενίοτε στη σκηνή έχει συνεργαστεί, εκτός από τη Χαρούλα Αλεξίου, με τους Δημήτρη Μητροπάνο, Λιζέτα Καλημέρη, Μανώλη Λιδάκη, Βασίλη Καρρά, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Διονύση Τσακνή, Σοφία Παπάζογλου, Μαρία Παπανικολάου και τους στιχουργούς Γιώργο Κορδέλα, Φωτεινή Λαμπρίδη, Μαρία Μουτσάκη, Ζήνια Καταπότη, Αρη Αποστολόπουλο. Επίσης μελοποίησε Κώστα Καρυωτάκη και Κατερίνα Γώγου. Εχει γράψει μουσική για θέατρο και για ντοκιμαντέρ ιστορικού ενδιαφέροντος. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421024133.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου