ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία κλασικής μουσικής

συναυλία-κλασικής-μουσικής-183741

Διοργανώνεται από τον Ροταριανό Ομιλο Βόλου, με αφορμή τη συμπλήρωση 83 χρόνων δράσης

Συναυλία κλασικής μουσικής διοργανώνει ο Ροταριανός Ομιλος Βόλου αύριο Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 21.15 στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 83 ετών λειτουργίας και δραστηριοποίησης με ποικίλες δράσεις στην πόλη του Βόλου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Οι διοργανωτές κάνουν λόγια για «μουσικό ταξίδι στις γειτονιές του κόσμου, για να ακούσουμε παραδοσιακές μουσικές, όπως αυτές ενέπνευσαν μεγάλους συνθέτες». Οι παριστάμενοι θα ταξιδέψουν από την Ισλανδία ώς το Αζερμπαϊτζάν και τη Ρωσία, από την Τσεχία και τα Βαλκάνια ώς την πολυσυλλεκτική Μεσόγειο και από την Ιαπωνία ώς τους Ινδιάνους της Αμερικής, ακούγοντας έργα κλασικών, σύγχρονων, αλλά και ανώνυμων συνθετών.

«Η εικαστικός Δήμητρα Λαμπρέτση με τα χρώματά της θα συνυφάνει τα πολλά και συναρπαστικά πρόσωπα της μουσικής και του κόσμου μας» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Στη μουσική βραδιά συμμετέχουν οι Μαρία – Ηλιάνα Κατσούρα σοπράνο, Θάνος Καρακάσης βαρύτονος, Ηλίας Σδούκος βιολί, βιόλα, Χριστόφορος Μιρόσνικοβ βιολοντσέλο, Πόπη Μαλαπάνη πιάνο και Δήμητρα Λαμπρέτσα εικαστικά, ερμηνεύοντας έργα Ελλήνων και ξένων μουσουργών.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ, φοιτητικό – μαθητικό 5 ευρώ. Κάρτες διατίθενται στα παρακάτω σημεία: Ζάντζος Ανθ. Γαζή 141, Νεμπής έπιπλα Δημητριάδος 129, Οντόπουλος καλλυντικά Κ. Καρτάλη 73, Σοφιάδης Κ. Καρτάλη 63, Π. Μαρέδης λογιστικό γραφείο 28ης Οκτωβρίου 15Δ, Στέλιαρος φωτογραφείο Ιωλκού 43, Μουσικός Οίκος Κεχαΐδη 28ης Οκτωβρίου 118Α. Στους χορηγούς επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου