ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσιάζεται βιβλίο για το Ολοκαύτωμα

παρουσιάζεται-βιβλίο-για-το-ολοκαύτω-200757

Η Ζωή Γεροστάθη ξεφυλλίζει το «Αστεράκι μου…», σε εκδήλωση που διοργανώνεται στο Μεταξουργείο

Πώς μιλάς στα παιδιά για το ολοκαύτωμα; Πώς βάζεις στην παιδική ψυχή τόσο τρόμο και παραλογισμό; Ενα παιδικό βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε δίνει τη λύση δείχνοντας στους μικρούς αναγνώστες τον δρόμο της αποδοχής, της αλληλεγγύης, της συνύπαρξης.

Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 6.30 μ.μ. στη φιλόξενη αίθουσα του Μεταξουργείου στον Βόλο, το παιδικό βιβλίο «Αστεράκι μου…» της εκπαιδευτικού Ζωής Γεροστάθη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iwrite, ξεκινάει το ταξίδι του στα παιδικά χέρια.

Συνοδοιπόροι του σε αυτό το ξεκίνημα η Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας, η Γ΄ τάξη του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου Αγιος Ιωσήφ, η Νένα Ζήση συγγραφέας και κοινωνική ανθρωπολόγος, και ο Κωνσταντίνος Μάγος αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Συντονίζει ο Ηλίας Κουτσερής δημοσιογράφος και πρόεδρος της ένωσης γονέων Βόλου. Την εκδήλωση πλαισιώνουν με νότες ο Τάσος Ιωακειμίδης και η Φρόσω Γαρδικλή καταξιωμένοι καλλιτέχνες και έμπειροι καθηγητές μουσικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου