ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σύλλογοι κόβουν την πίτα τους

σύλλογοι-κόβουν-την-πίτα-τους-210957

*Ο Σύλλογος Κριθαριάς «Αγιος Απόστολος» κόβει την πίτα την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. στο «Αίθριον» στον πολυχώρο Τσαλαπάτα. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από ομιλία του γιατρού Γεωργίου Λύκα με θέμα τη νόσο Αλτσχάιμερ και συνδιοργανώνεται με την ΕΚΠΟΛ Μαγνησίας.

*To Ορφανοτροφείο Βόλου κόβει την πίτα την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 18.30 στο Volos Palace, μαζί με το Σωματείο της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου.

*Η Φιλάρχαιος Εταιρεία Αλμυρού «Οθρυς» κόβει την πίτα την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. στο «Αρχοντικό» στο δάσος Κουρί. Στην εκδήλωση θα γίνουν παρουσίαση του νέου ΔΣ, εγγραφή νέων μελών, ενώ ακολουθούν ομιλίες και χαιρετισμός του δημάρχου Αλμυρού Βαγγέλη Χατζηκυριάκου. Ομιλητές είναι οι Βίκτωρ Κοντονάτσιος πρόεδρος, Βάσω Ροντήρη αρχαιολόγος, Χρήστος Τρικαλινός ομότιμος καθηγητής πυρηνικής φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαρία Ούτα αντιπρόεδρος της Φιλαρχαίου, Τριαντάφυλλος Σπανός γραμματέας της Φιλαρχαίου. Συντροφεύει μουσικά η Φρόσω Γαρδικλή. Κάρτα εισόδου 5 ευρώ.

*Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λεφοκάστρου κόβει την πίτα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 13.30 στην ταβέρνα του Στέφανου στο Λεφόκαστρο. Πλήρες μενού, ποτό, αναψυκτικά και ζωντανή μουσική. Τιμή κάρτας 15 ευρώ, τηλέφωνο επικοινωνίας 6945152034.

*Η Ενωση Συνταξιούχων ΝΑΤ Περιφέρειας Θεσσαλίας «Ο Αγιος Νικόλαος» διοργανώνει κοπή πίτας και συνεστίαση με μουσική, φαγητό και χορό την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 21.30 στο μουσικό κέντρο «Ελλάδας Εικόνες», Αλμυρού και Λαχανά, στα Παλαιά Βόλου. Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ ανά άτομο. Προσκλήσεις συμμετοχής διατίθενται στο γραφείο της Ενωσης από Δευτέρα έως Πέμπτη, Κουταρέλια 12, στον 2ο όροφο, γραφείο 6, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2421021102 και 6906907148.

*Ο Σύλλογος των Εν Βόλω Βλατσιωτών Κοζάνης «Ο Αγιος Μάρκος» διοργανώνει τον ετήσιο χορό το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 20.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αργώ» στην περιοχή των Παγασών, λεωφόρος Αθηνών 160. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Το χορευτικό του Συλλόγου θα συνοδέψει η μπάντα της Φλώρινας των αδελφών Βαλκάνη. Τιμή κάρτας 15 ευρώ.

*Η ετήσια χοροεσπερίδα και η κοπή πίτας του παραρτήματος Μαγνησίας της Ενωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας διοργανώνεται το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 20:30 στο Valis Hotel & Spa στην Αγριά. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν πέραν των εγγεγραμμένων μελών και των οικογενειών τους και όσοι φίλοι του παραρτήματος επιθυμούν. Τιμή πρόσκλησης κατ’ άτομο 16 ευρώ. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον αντιπρόεδρο του παραρτήματος, σμήναρχο ε.α. Ελευθέριο Πρωτόπαππα, στα τηλέφωνα 6983516942 και 2421028522.

*Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΑΓΕΤ διοργανώνει ετήσιο χορό την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 13.00 στο κέντρο Μέγαρο στο Βελεστίνο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου