ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συνεχίζονται οι παραστάσεις από τους ΔραΠαίκτες

συνεχίζονται-οι-παραστάσεις-από-τους-239946

Εως και αύριο Δευτέρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας ανεβαίνει σπαρταριστή κωμωδία του ευΑγγελου Κάβουρα

Τη σπαρταριστή κωμωδία του ευΑγγελου Κάβουρα «D.N.A.: Do Not Ask – Do Not Answer» ανεβάζουν οι ΔραΠαίκτες Βόλου έως και σήμερα Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 21.15 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας.

Η 17η θεατρική παραγωγή της βολιώτικης ομάδας ανεβαίνει για το κοινό μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας – τοπικό τμήμα Μαγνησίας.

Σύμφωνα με την υπόθεση, τρεις αδελφές ανοίγουν τη διαθήκη μετά τον θάνατο της μητέρας τους. Το έπαθλο, που περιμένει τις τρεις αδελφές, από το διαφορετικό κυνήγι θησαυρού που ξεκινούν, είναι ένας, δύο ή και τρεις πατεράδες. «Σπαρταριστή κωμωδία για τις ρίζες μας, αλλά και την τέχνη, τον έρωτα, το σύμπαν και τις …καμπύλες! Κυρίως όμως ταξίδι αναζήτησης, που δεν χωρά ερωτήσεις, γιατί οι απαντήσεις του μικρή σημασία έχουν τελικά» αναφέρουν τα μέλη της ομάδας.

Παίζουν οι Ναταλία Βάτσιου, Ευάγγελος Ζαχαρής, ευΑγγελος Κάβουρας, Σωτηρία Καλμπένη, Χριστίνα Μαλιαχόβα, Αλεξία Νόλη, Αλίκη Ξηραδάκη, Τζένη Παππά, Αναστασία Σμάγαδη, Αθανασία Χατζημανώλη, Τάσος Χατζηπολυχρόνου. Σκηνογραφία εκτέλεσε με την τεχνοτροπία της δημιουργικής ανακύκλωσης (upcycling art) η Αθανασία Χατζημανώλη, η οποία επίσης χορογράφησε την ομάδα. Την αφίσα σχεδίασε η Δήμητρα Πλαστήρα, που χειρίζεται την κονσόλα. Το ατελιέ επί σκηνής κοσμούν ζωγραφικοί πίνακες της Κερασίας Αραβανοπούλου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα υπάρχει προαιρετικός κουμπαράς για φιλανθρωπικό σκοπό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου