ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παράσταση για παιδιά στο «Αχίλλειον»

παράσταση-για-παιδιά-στο-αχίλλειον-255618

Την παράσταση «Η Ρόζι στο χωριό και ο Μανολιός στην πόλη» ανεβάζει ο θίασος «Θεατρίνη» απόψε Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις 17:00 στο «Αχίλλειον».

Ο θίασος «Θεατρίνη» ξεκίνησε τη σεζόν με παιδική θεατρική κωμωδία, βασισμένη στον μύθο του Αισώπου, «Ο ποντικός του αγρού και ο ποντικός της πόλης».

Το νέο θεατρικό έργο με τίτλο «Η Ρόζι στο χωριό και ο Μανολιός στην πόλη» παρουσιάζει την ιστορία δύο ποντικών, τα οποία ως ξαδέρφια αποφασίζουν να επισκεφθεί ο ένας τον άλλον, η Ρόζι για διακοπές στην εξοχή και ο Μανόλης αποφασίζει να πάει να διαμείνει μόνιμα στην πόλη. Η Ρόζι μαθημένη στη ζωή της πόλης περνά δύσκολα στην εξοχή και αποφασίζει να φύγει την επόμενη κιόλας μέρα. Ο Μανολιός από την άλλη σκέφτεται να πάει να διαμείνει μόνιμα στην πόλη και να αφήσει τους φίλους και το σπίτι του στην εξοχή. Ομως, και εκείνος αφού γνωρίσει από κοντά τους κινδύνους και την ανήσυχη ζωή της πόλης, γυρίζει αμέσως στο σπίτι του. Μέσα από τα αστεία παθήματά τους και οι δύο καταλαβαίνουν ότι όπως το σπίτι τους δεν θα βρουν πουθενά και έτσι επιστρέφουν στη μέχρι τώρα ζωή τους, ο καθένας στον τόπο του. Κωμικοί χαρακτήρες, αστείοι διάλογοι, χορογραφίες και τραγούδια έρχονται να συνθέσουν κωμική παιδική παράσταση.

Οι συντελεστές της παράστασης είναι οι εξής: Σκηνοθεσία – δραματουργία Συνοδή Φουκαλά, μουσική επιμέλεια – χορογραφίες Εύα Βούλγαρη, ηχοληψία Γιάννης Ευστρατιάδης, σκηνικά Νίκος Νίτης, Δώρα Ορφανίδου, μουσική Αντωνία Κιουπελόγλου, φωτογραφία Αλκης Μαρούγκας. Παίζουν οι ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης Δήμητρα Παππά, Τόνια Κιουπελόγλου, Εύα Βούλγαρη, Αννα – Μαρία Παναγιωτάκη.

H παράσταση έκανε πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου και ανεβαίνει σε γιορτινό κλίμα απόψε Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις 17:00 στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον». Διατίθεται για σχολεία, νηπιαγωγεία, πολιτιστικούς συλλόγους και διάφορες άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6906842332, email: [email protected]. Υπεύθυνη είναι η Αννα – Μαρία Παναγιωτάκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου