ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιορτινές εκδηλώσεις το Σάββατο στον Βόλο

γιορτινές-εκδηλώσεις-το-σάββατο-στον-255970

Συνεχίζεται αύριο το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου

Γιορτινό κλίμα στην πόλη με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον σε μικρούς και μεγάλους. Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, αύριο Σάββατο 28 Δεκεμβρίου περιλαμβάνει τα εξής:

*στις 12:00 στους κεντρικούς δρόμους της Νέας Ιωνίας θα περιηγηθεί «Ο Πουρπούρης», χριστουγεννιάτικο έθιμο της Ανατολικής Θράκης από τον Χορευτικό Σύλλογο Νέας Ιωνίας Βόλου.

*στις 12:00 στην πλατεία Αγίου Νικολάου η Κρητική Αδελφότητα Βόλου «Το Αρκάδι» θα παρουσιάσει «Χριστουγεννιάτικες Αθιβολές».

*στις 12:30 στην πλατεία Αγίου Νικολάου σειρά έχει η εορταστική εκδήλωση «Θάλασσά μου και στεριά μου», με παραδοσιακούς χορούς από τη Σάμο, την Ικαρία, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία, από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Νοτίου Πηλίου: Αργαλαστής «Τα Σπάλαθρα», Μηλίνας «Φιλοκτήται» και Ξινόβρυσης.

*στις 12:30 Κουμουνδούρου – Ερμού η μουσική σκηνή στην πόλη συνεχίζεται με τους «Appartia» σε μουσικές rock – pop-έντεχνο.

*στις 17:00 μέσα στην πόλη προγραμματίζεται το «4ο Volos Santa Run» 2019.

*στις 17:00 στην πλατεία Αγίου Νικολάου θα παρουσιαστούν «Παραδοσιακοί χοροί» από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου Βόλου και Νέας Αγχιάλου.

*στις 17:00 Αχίλλειον παρουσιάζεται η παιδική παράσταση «Ο Μανωλιός στην πόλη και η Ρόζι στο χωριό» από τον θεατρικό θίασο «Θεατρίνη» Βόλου. Είσοδος 5 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου