ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Σαλάτα με σος αγριοκέρασο» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας

σαλάτα-με-σος-αγριοκέρασο-στο-πολιτ-260146

Η Πειραματική Σκηνή κλείνει τον κύκλο της σύγχρονης ξεκαρδιστικής κωμωδίας της Βολιώτισσας Καλλιόπης Παπουτσή «Σαλάτα με σος αγριοκέρασο» με τελευταία παράσταση την ερχόμενη Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 8.00 μ.μ., στο θέατρο της Πειραματικής Σκηνής, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, υπό την αιγίδα του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Πρόκειται για κωμωδία, που σατιρίζει και καυτηριάζει τις διαστάσεις, που έχει πάρει ο σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας. Η συγγραφέας, με πικάντικους και καυστικούς διαλόγους, φέρνει στο προσκήνιο την ελεγχόμενη και προσεγμένη εικόνα, που δημιουργούμε στα social media, ώστε να γινόμαστε αρεστοί, τους δεσμούς που διατηρούμε με άγνωστους διαδικτυακούς φίλους, αλλά και τη θετική συνεισφορά του διαδικτύου ανάλογα τη χρήση, ώστε να μειωθεί το αίσθημα της κοινωνικής απομόνωσης.

Τέσσερεις άνθρωποι δύο οικογενειών, γείτονες στην ίδια πολυκατοικία, βιώνουν τη μοναξιά και τη λαχτάρα να καλύψουν τα συναισθηματικά τους κενά. Δύο αδερφές, φιλόλογος και κόρη, ο καθένας αναζητά με τον δικό του τρόπο τη φιλία, τον έρωτα, το γάμο. Οι ζωές τους μπλέκονται σε κωμικές καταστάσεις και ευτράπελα, ανάμεσα στην πραγματικότητα και τον πλασματικό κόσμο του διαδικτύου. Ομως, όταν οι καταστάσεις μπερδεύονται και οι ρόλοι αντιστρέφονται, όταν οι ηθικές αρχές καταπατούνται, όταν οι δικτυακές γνωριμίες θολώνουν την κρίση και αυτό που απορρίπταμε γίνεται επιθυμία, τότε όλα μπορούν να συμβούν.

Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Μαρίας Ζαχαριά, κοστούμια Βασιλικής Μπέλιου, μουσική Γρηγόρη Σουλτάνη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.

Τους ρόλους ερμηνεύουν με σειρά εμφάνισης οι Νάνσυ Λούμπαρδου, Δημήτρης Πανταζής, Θεοδώρα Νονόγλου, Θάλεια Κόγκα.

Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μία ώρα πριν την παράσταση στο ταμείο του θεάτρου. Οι τιμές εισιτηρίων είναι 10 ευρώ και 5 ευρώ μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944388045.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου