ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκθεση ζωγραφικής στο aRTe LiBRe GalleRia στον Βόλο

εκθεση-ζωγραφικής-στο-arte-libre-galleria-στον-βόλο-269512

Εγκαινιάζεται μεθαύριο Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο aRTe LiBRe GalleRia στον Βόλο η έκθεσης ζωγραφικής με θέμα «Ουρανός και γη» της ζωγράφου Μαριάννας Tatini Μωραίτου.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Ιανουαρίου. Το ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα με Παρασκευή 17:00 – 21:00, Σαββατοκύριακο 18:00 – 21:00 και τα πρωινά κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 6981126116.

Βιογραφικό:

Η Μαριάννα Τατίνι Μωραΐτου γεννήθηκε στο Βόλο το 1962. Σπούδασε ζωγραφική στον καλλιτεχνικό οργανισμό Βόλου με δάσκαλο τον κ. Παλιολόγο Θεολόγου, στην σχολή εικαστικών ’’Άποψη’’ του κ.Τσούχλου στην Αθήνα και εναλλακτικές τεχνικές ζωγραφικής και θεραπευτική ζωγραφική στο Osho Multiversity στην Ινδία.

Έχει λάβει μέρος σε 51 εκθέσεις ατομικές και ομαδικές σε Αθήνα, Λέσβο, Βόλο, Άμστερνταμ, Πότερνταμ και Βέλγιο.

Έργα της βρίσκονται σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές ανά τον κόσμο.

Η τεχνοτροπία της, την κατατάσσει στους χειρονομιακούς ζωγράφους (Action painting – Ζωγραφική της κίνησης).

Στους πίνακες της, θέλει να βιώσει μία ζωγραφική πέρα από τον μικρό εγωκεντρικό της εαυτό, μία ζωγραφική που οδηγεί στον ανώτερο εαυτό και έτσι στην απόλυτη ελευθερία. Ζωγραφική με θεματολογία άλλοτε ανθρωποκεντρική ως ένα ιχνογράφημα της ψυχής και άλλοτε εκφραστική αποτυπώνοντας το χαρούμενο πολύχρωμο παιχνίδι δημιουργίας της φύσης και του Θεού πάνω στην γή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου