ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εορταστική συναυλία στον Βόλο

εορταστική-συναυλία-στον-βόλο-269598

Η Κιθαριστική Ορχήστρα εμφανίζεται αύριο στην Εξωραϊστική Λέσχη

Συναυλία της Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου διοργανώνεται αύριο Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 21:00 στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου. Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Συμβουλίου της UNESCO, του Δήμου Βόλου (ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ), της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Hellenic Spirit Organization, της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών, του ιδρύματος Ιωάννης Καποδίστριας του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου Βόλου, της Ενωσης Κυπρίων Ν. Μαγνησίας και πολλών ακόμη διεθνών και τοπικών φορέων υψηλού κύρους, υπό τη διεύθυνση του ιδρυτή της Γιώργου Φουντούλη.

Επίτιμος προσκεκλημένος και τιμώμενο πρόσωπο είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος, «ηθικός αυτουργός» και εμψυχωτής των μεγάλων παραγωγών της Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου, «Μεσόγειος» (2018), «Αλεξάνδρεια» (2019), «Σμύρνη» (2020), «Παλιγγενεσία» (2021).

Η συναυλία αποτελεί αποχαιρετισμό στο 2019 με έργα από την παραγωγή «Αλεξάνδρεια» και καλωσόρισμα στο ερχόμενο 2020 με έργα από τη νέα παραγωγή της Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου «Σμύρνη».

Στη συναυλία θα παρευρεθούν η πρόεδρος του Συμβουλίου της UNESCO και πρόεδρος του ιδρύματος Ιωάννης Καποδίστριας Μαίρη Μαρούλη – Ζηλεμένου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών Δημήτριος Αργυρόπουλος, ο πρόεδρος του Hellenic Spirit Organization Θανάσης Μητσάκης, ο πρόεδρος της Ενωσης Κυπρίων Νομού Μαγνησίας Αδάμος Μουζούρης και πολλοί ακόμη καλεσμένοι, βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων κ.ά.

Το τιμητικό βραβείο στον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιο για την υποστήριξη και την προσφορά του στις μεγάλες παραγωγές της Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου θα απονείμει η επίτιμη πρόεδρος της Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου Μαίρη Τσακνάκη – Γαβαλά. Το πρόγραμμα της συναυλίας θα παρουσιάσει η φιλόλογος, συγγραφέας Σοφία Κανταράκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου