ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Τα Χριστούγεννα του Κόσμου» την Κυριακή στην πλατεία Αγ. Νικολάου

τα-χριστούγεννα-του-κόσμου-την-κυρι-270209

Από το Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών «Αριστοτέλειο» «S.T.E.A.M. Academy» και την «Κιβωτό του Κόσμου», με την ενεργή συμμετοχή Νηπιαγωγείων

Αυτά τα Χριστούγεννα διακόσια πενήντα παιδιά, με την βοήθεια εμψυχωτών, μουσικών, χορογράφων και νηπιαγωγών, δημιούργησαν από κοινού μια εκδήλωση αγάπης και κοινωνικής προσφοράς για τα ίδια τα παιδιά.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών – Αριστοτέλειο και η Κιβωτός του Κόσμου με την ενεργή συμμετοχή των Νηπιαγωγείων: 2ο Νηπιαγωγείο Αρτέμιδος – 2ο Νηπιαγωγείο Μηλεών Καλών Νερών – 3ο Νηπιαγωγείο Βόλου – 10ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας (Μελισσιάτικα)– 11ο Νηπιαγωγείο Βόλου – 12ο Νηπιαγωγείο Βόλου – 22ο Νηπιαγωγείο Βόλου – 26ο Νηπιαγωγείο Βόλου, με την υποστήριξη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Βόλου, μετέχουν στην εκδήλωση «Τα Χριστούγεννα του Κόσμου».

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30 στην Πλατεία Αγίου Νικολάου, τα παιδιά, με οδηγό και βοηθό το τραγούδι το χορό και το κουκλοθέατρο, θα εκφράσουν έμπρακτα τη δημιουργικότητά τους και θα προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη υγιεινής για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου.

Πληροφορίες: email: [email protected][email protected], Facebook – Messenger : https://www.facebook.com/kepearistotelio/ , Μακρινίτσης 131 Β (Με Μακρυγιάννη), στον Βόλο, Τηλ: 2421215510 – 6976559659 (Καθημερινά 10:00 – 22:00). Υπεύθυνος: Νικόλαος Μακρής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου