Παιδική παράσταση για τα σχολεία στο «Αχίλλειον»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-12-03, 16:25:16
Παιδική παράσταση για τα σχολεία στο «Αχίλλειον»

Η «Θεατρίνη» ανεβάζει θεατρική κωμωδία για τα σχολεία στο «Αχίλλειον»

 

Ο θεατρικός θίασος «Θεατρίνη» αρχίζει τη θεατρική σεζόν με παιδική θεατρική κωμωδία, βασισμένη στον μύθο του Αισώπου «Ο ποντικός του αγρού και ο ποντικός της πόλης».

 Το νέο θεατρικό έργο, με τίτλο «Η Ρόζι στο χωριό και ο Μανολιός στην πόλη», αναφέρεται στην ιστορία δύο ποντικών, τα οποία ως ξαδέρφια αποφασίζουν να επισκεφθεί ο ένας τον άλλον, η Ρόζι για διακοπές στην εξοχή και ο Μανολιός να πάει να μείνει μόνιμα στην πόλη.

Η Ρόζι μαθημένη στη ζωή της πόλης περνά δύσκολα στην εξοχή και αποφασίζει να φύγει την επόμενη κιόλας μέρα. Ο Μανολιός από την άλλη σκέφτεται να πάει να μείνει μόνιμα στην πόλη και να αφήσει τους φίλους και το σπίτι του στην εξοχή. Ομως, και εκείνος, αφού γνωρίσει από κοντά τους κινδύνους και την ανήσυχη ζωή της πόλης, γυρίζει αμέσως στο σπίτι του. Από τα αστεία παθήματά τους και οι δύο καταλαβαίνουν πως σαν το σπίτι τους δεν θα βρουν πουθενά και έτσι επιστρέφουν στη μέχρι τώρα ζωή τους, ο καθένας στον τόπο του.

Κωμικοί χαρακτήρες, αστείοι διάλογοι, χορογραφίες και τραγούδια έρχονται να συνθέσουν κωμική παιδική παράσταση.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία – δραματουργία Συνοδής Φουκαλά, μουσική επιμέλεια – χορογραφίες Εύας Βούλγαρη, την ηχοληψία ανέλαβε ο Γιάννης Ευστρατιάδης, τα σκηνικά οι Νίκος Νίτης, Δώρα Ορφανίδου, τη μουσική η Αντωνία Κιουπελόγλου. Παίζουν οι ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης Δήμητρα Παππά, Τόνια Κιουπελόγλου, Εύα Βούλγαρη, Αννα - Μαρία Παναγιωτάκη

H παράσταση ανεβαίνει αύριο Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου το πρωί για τα σχολεία στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον». Η παράσταση διατίθεται για σχολεία, νηπιαγωγεία, πολιτιστικούς συλλόγους και διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6906842332, email annamariapanagiotaki@gmail.com και υπεύθυνη η Αννα - Μαρία Παναγιωτάκη.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
3
=