ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Ελένης Λαμπράκη

παρουσιάζεται-το-νέο-βιβλίο-της-ελένη-291149

Το νέο βιβλίο της Ελένης Λαμπράκη εκπαιδευτικού, συγγραφέα με τίτλο «Με λένε Μουτζούρη», σε εικονογράφηση Νικόλα Ανδρικόπουλου, παρουσιάζεται αύριο Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου, Σπυρίδη 130, στον Βόλο. Διοργανωτές είναι ο Σύλλογος Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Αγιος Ιωσήφ», το Σωματείο Φίλοι του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου, ο Σύνδεσμος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Μαγνησίας, η Ενωση Συλλόγων Γονέων και Kηδεμόνων Δήμου Βόλου και οι εκδόσεις Διάπλους.

Ομιλητές είναι οι Γιώργος Αποστολέρης κεντρικός σταθμάρχης Βόλου, Κερασία Μπαρτζιώκα εκπαιδευτικός, μουσειοπαιδαγωγός και πρόεδρος του Σωματείου «Φίλοι του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου», Βάνα Ζωϊτοπούλου εκπαιδευτικός, πρόεδρος του Συνδέσμου Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Μαγνησίας και Ελένη Κυριέρη εκπαιδευτικός, διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Αρτεμις Κουτσούκου εκπαιδευτικός, πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο πρόεδρος της Ενωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου, δημοσιογράφος Ηλίας Κουτσερής. Αποσπάσματα του βιβλίου θα ζωντανέψουν παιδιά της Δ΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου