ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διήμερο ψυχαγωγίας στην Αθήνα

διήμερο-ψυχαγωγίας-στην-αθήνα-303037

Πολιτιστική πρόσκληση από το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου

Το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου διοργανώνει την καθιερωμένη χειμωνιάτικη διήμερη εκδρομή στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου με πλούσιο πολιτιστικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Ιστορικά ενδιαφέροντα με επίκεντρο τον περίπατο στην άγνωστη πλευρά της Αθήνας των οθωμανικών χρόνων ενδιάμεσα από επισκέψεις στο νέο μουσείο σύγχρονης τέχνης του ιδρύματος Β. και Ε. Γουλανδρή, το νέο «διαμάντι» της Αθήνας, το νέο μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού, στην αυλή των θαυμάτων.

Προτάσεις για ψυχαγωγία με θεατρική παράσταση «Γιούγκερμαν», το αριστούργημα του συγγραφέα Μ. Καραγάτση. Μετά από 150 sold out παραστάσεις και 35.000 θεατές, το έργο ανέβηκε και φέτος στο θέατρο «Πορεία» σε σκηνοθεσία Δ. Τάρλοου. Χριστουγεννιάτικη αυλαία στην ανθοστόλιστη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής με άρωμα Βιέννης από τους διακεκριμένους σολίστ της ορχήστρας Johann Strauss Ensemble.

Οσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του ΛΕΒ, στα τηλέφωνα 2421033938, 2421305753 και στο [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου