ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το 8ο μπαζάρ βιβλίου στο αρχοντικό Ζαφειρίου

το-8ο-μπαζάρ-βιβλίου-στο-αρχοντικό-ζαφε-333441

Το 8o μπαζάρ βιβλίου διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός» αύριο Κυριακή 20 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα στο αρχοντικό Ζαφειρίου στον Αγιο Ονούφριο.

Το μπαζάρ βιβλίου έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια και υποδέχεται κάθε χρόνο αναγνώστες και βιβλιόφιλους όλων των ηλικιών.

Οσοι θελήσουν να επισκεφθούν το μπαζάρ βιβλίου, όσοι αγαπούν τα βιβλία και το διάβασμα, θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν βιβλία όλων των ειδών, όπως τα γνωστότερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, κοινωνικά, ιστορικά, ταξιδιωτικούς οδηγούς, παιδικά βιβλία κ.ά. σε πολύ χαμηλές τιμές, ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν στην επιτυχία του σκοπού για τον οποίο πραγματοποιείται, που δεν είναι άλλος παρά η στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών.

Τα βιβλία, τα οποία θα εκτεθούν στο μπαζάρ, προέρχονται από προσφορές μελών, φίλων και εκδοτικών φορέων, ενώ θα διατεθούν προς πώληση με συμβολικό ποσό από 1 έως 5 ευρώ στους ενδιαφερόμενους.

Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον καφέ τους, το αναψυκτικό ή το γλύκισμά τους στην πανέμορφη αυλή του αρχοντικού Ζαφειρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου