ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουσα προβολή σε Μεταξουργείο και «Αχίλλειον»

ενδιαφέρουσα-προβολή-σε-μεταξουργεί-353199

Με την ταινία «Αμάντα» σε σκηνοθεσία Μίκαελ Χερς συνεχίζονται οι προβολές της κινηματογραφικής κοινότητας του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου. Η ταινία θα προβληθεί αύριο Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στο Μεταξουργείο στη Ν. Ιωνία και τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στο «Αχίλλειον». Ωρα έναρξης 21.30. Πρωταγωνιστούν Βενσάν Λακόστ, Ισόρ Μουλτριέρ, Στέισι Μάρτιν.

Νέος άνδρας χωρίς σταθερή δουλειά και σχέση απολαμβάνει την ελαφρότητα της νεότητάς του στο Παρίσι. Σύντομα, όμως, η ζωή του διακόπτεται βάναυσα από τον ξαφνικό χαμό της αδελφής του. Εκτός από το σοκ και τον πόνο, αναγκάζεται να διαχειριστεί και την κηδεμονία της μικρής ανιψιάς του.

Υποδειγματική ισορροπία κωμωδίας, δράματος, αισιοδοξίας και συναισθηματικής ειλικρίνειας σε μια γλυκόπικρη ιστορία διπλής ενηλικίωσης με ευρύτερη κοινωνική ευαισθησία.

Στο «Ce Sentiment de l’ Été» (2015), την προηγούμενη ταινία του Χερς, ο ξαφνικός θάνατος κοπέλας αναστατώνει τη ζωή του συντρόφου της και της αδελφής της, οι οποίοι έρχονται κοντά μέσα από το απρόβλεπτο γεγονός. Στην «Αμάντα» ένα εξίσου τραγικό και αναπάντεχο συμβάν θα φέρει κοντά ανώριμο άντρα και ορφανό κοριτσάκι, οι οποίοι προσπαθούν να προσανατολιστούν μέσα σε μια ακατανόητη πραγματικότητα, η οποία τους ζητεί να ενηλικιωθούν επειγόντως.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου