ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Αννα Φόνσου στον Βόλο

η-αννα-φόνσου-στον-βόλο-382440

Η δημοφιλής ηθοποιός θα παρευρεθεί στην παράσταση «Οι Γερμανοί ξανάρχονται»

Μετά τη μεγάλη επιτυχία, που σημείωσαν οι παραστάσεις της ομάδας ΠΑΓΑΣκήνιο για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι στην περιφέρεια της Μαγνησίας με την αριστουργηματική κωμωδία «Οι Γερμανοί ξανάρχονται», ήρθε η σειρά του Βόλου.

Η παράσταση θα ανεβεί στον Βόλο για καλό σκοπό και επιφυλάσσοντας και στους ίδιους τους θεατές μεγάλη έκπληξη. «Οι Γερμανοί ξανάρχονται» ανεβαίνει αύριο Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου στις 21.30. Η είσοδος θα είναι συμβολική, μόλις στα 5 ευρώ και οι εισπράξεις θα δοθούν στο ίδρυμα Το Σπίτι του Ηθοποιού, αλλά η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς είναι η Αννα Φόνσου. Η μεγάλη κυρία του θεάτρου και ισόβια πρόεδρος του ιδρύματος δέχτηκε την πρόσκληση και θα παρευρεθεί για να παρακολουθήσει την παράσταση, ανάμεσα στους θεατές στο Δημοτικό Θέατρο.

Η παράσταση ανεβαίνει από την ομάδα ΠΑΓΑΣκήνιο, σε συμπαραγωγή με τη Λέσχη Εργαζόμενου Κοριτσιού Βόλου και την πολύτιμη υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου.

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια του Σταμάτη Παγασαίου. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί Πόπη Νεγιάννη, Χριστόφορος Σταμούλης, Κατερίνα Χατζηκυριακίδου, Αποστόλης Βαλατσός, Μιχάλης Φυγετάκης, Φίλιππος Φράγκου, Στήβη Πωγωνάρη, Γιάννης Βλάχος, Σταύρος Κατσούρας, Κατερίνα Ρεφενέ, Νάνσυ Τζαβέλλα, Γιώργος Μαστροκώστας. Στον ρόλο του Θόδωρα εμφανίζεται ο Σταμάτης Παγασαίος.

«Οι Γερμανοί ξανάρχονται» και η μεγάλη κυρία του θεάτρου Αννα Φόνσου, μαζί με όλους τους Βολιώτες δίνουν ραντεβού αύριο Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 9:30 το βράδυ στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» και μάλιστα για καλό σκοπό. Στους χορηγούς επικοινωνίας της παράστασης είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ. Περισσότερες πληροφορίες [email protected] και στο τηλέφωνο 6932154070.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου