ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Μάριος Φραγκούλης έρχεται στον Βόλο

ο-μάριος-φραγκούλης-έρχεται-στον-βόλο-395110

Θα παρουσιάσει τραγούδια από τη «Γαλάζια Λίμνη» τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Ο Μάριος Φραγκούλης προσκαλεί τους πολυάριθμους φίλους του σε μια μουσική περιήγηση στη «Γαλάζια Λίμνη» του τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Μετά από δύο sold out παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα τον χειμώνα που μας πέρασε και μια γεμάτη περίοδο με συναυλίες σε διαφορετικές πόλεις του κόσμου, Νέα Υόρκη, Μπουένος Αιρες, Ρίο Ντε Τζανέιρο, Λίμα, Μοντεβιδέο, Πόλη του Μεξικού, Βουκουρέστι, ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στην Ελλάδα με ανανεωμένη διάθεση συνεχίζοντας τις sold out εμφανίσεις του στις καλοκαιρινές του παραστάσεις (Βεάκειο, Θεσσαλονίκη, Βριλήσσια, Αίγιο).

Παρέα με τους συνεργάτες του, σ’ ένα από τα ωραιότερα θέατρα της πόλης, θα παρουσιάσει τραγούδια από τη «Γαλάζια λίμνη», το νέο του άλμπουμ που κυκλοφόρησε πρόσφατα υπό τη καλλιτεχνική επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου. Δίπλα σε αυτά θα ακούσουμε και πολλά ακόμα αγαπημένα τραγούδια από το τεράστιο ρεπερτόριό του, ελληνικό και ξένο, κομμάτια που θα δημιουργούν μια ιστορία με κινηματογραφική πλοκή που θα μας συναρπάσει. Στη συναυλία συμμετέχει η ταλαντούχα νέα ερμηνεύτρια Μυρτώ Βασιλείου.

Μαζί του οι εκλεκτοί μουσικοί Νίκος Γαρουφαλάκης στο πιάνο, Δημήτρης Στασινός στην κιθάρα, Αλέξανδρος Τράμπας στο μπάσο, Κώστας Μυλωνάς στα ντραμς και Αλέξης Κώστας στα κρουστά.

Τιμή εισιτηρίου 18 ευρώ. Προπώληση βιβλιοπωλείο «Greek Books» Αντωνοπούλου 15 & Ιάσονος τηλ. 2421032797, βιβλιοπωλείο «Λύχνος» της Ι.Μ. Δημητριάδος Κ. Καρτάλη 160, τηλ. 2421032916, καπνοπωλείον «Γνήσιον» Τ. Οικονομάκη 41 με Σπυρίδη τηλ. 2421214024, Κεχαΐδης Μουσική, Ηχος, Φως 28ης Οκτωβρίου 118Α τηλ. 2421037891. Με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου. Χορηγός επικοινωνίας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου